Mergea și Inglot, învinși în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP)

Mergea și Inglot, învinși în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP)

Perechea româno-britanică Florin Mergea/Dominic Inglot a ratat calificarea în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Dubai (ATP), dotat cu premii totale de 2.082.605 dolari, vineri, după ce a fost învinsă în semifinale de cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi (Pakistan)/Nenad Zimonjic (Serbia), cu 6-7 (2), 6-4, 11-9.

Mergea și Inglot, care încă nu au niciun titlu împreună, au cedat după o oră și 25 de minute și după ce au avut 8-5 în super tiebreak.

Florin și Dominic, victorioși în sferturi în fața principalilor favoriți, americanii Bob și Mike Bryan, vor primi un cec de 31.730 dolari și 180 de puncte ATP.

Vineri, și cuplul româno-olandez Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie nr. 2, a ratat prezența în actul final, fiind învins cu 4-6, 7-6 (9), 11-9 de perechea indiano-canadiană Rohan Bopanna/Daniel Nestor (N. 4). AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Regele este prea plictisitor în pat”

2 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

3 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

4 VIDEO „România încă este foarte bine” / O româncă din SUA, siderată după ce a cumpărat o pâine de la supermarket

5 Declarațiile președintelui Iohannis s-au viralizat în presa rusă, care relatează pe larg despre refuzul de a trimit soldați și sisteme Patriot în Ucra…