Mihai Bendeac împlinește 40 de ani. Cu cine s-a iubit cel mai râvnit burlac: „N-a durat mult, dar a fost superb!”

Mihai Bendeac împlinește 40 de ani. Cu cine s-a iubit cel mai râvnit burlac: „N-a durat mult, dar a fost superb!”

Mihai Bendeac împlinește 40 de ani pe 16 februarie, iar acest prag va aduce, cel mai probabil, o schimbare majoră și în cariera sa. După ce ani de zile a fost asociat cu postul Antena 1, actorul este pregătit, se pare, să treacă la concurență.

Mihai Bendeac împlinește 40 de ani pe 16 februarie FOTO Facebook

Este vorba despre Pro TV, așa cum a lăsat să se înțeleagă pe contul său de Instagram, în urmă cu o săptămână. În octombrie 2022, Mihai Bendeac a părăsit emisiunea „iUmor“ după 13 sezoane în care a făcut parte din juriu. Actorul a plecat și de la postul Antena 1, în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție. Încă de atunci în piața media au apărut informații potrivit cărora actorul negocia cu postul Pro TV.

De ce a plecat Mihai Bendeac de la Antena 1

Într-o pauză de filmări la show-ul „iUmor“, Mihai Bendeac se uita la un filmuleț în care Mugur Mihăescu (ex Vacanța Mare) îi blama pe adepții vaccinului anti-COVID. La rândul său, acesta l-a ironizat pe Mugur Mihăescu în timp ce viziona clipul, însă colegii de platou au filmat toată scena, cu scopul de a prezenta imaginile pe post.

Acest lucru l-a înfuriat pe Bendeac, care nu a fost sub nicio formă de acord cu difuzarea imaginilor. Cei din echipa de producție au insistat, iar Mihai Bendeac a luat o decizie radicală: a plecat, nu a mai răspuns la telefon și nu a mai venit la filmări.

Oficialii postului s-au văzut nevoiți să-l înlocuiască și au considerat că cea mai bună alegere în locul lui Bendeac este actorul Costel Bojog (40 de ani). În acest sezon „iUmor“, care a început din 11 februarie, Costel Bojog a fost înlocuit în juriu de comedianții Cătălin Bordea și Nelu Cortea .

„Ce vremuri!”

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. Acesta s-a iubit cu femei celebre precum Roxana Vancea, Celia, Mirela Zeța, Sore, Andreea Popescu și cântăreața Jo. În urmă cu câteva luni, actorul a vorbit despre relația cu colega lui de breaslă, Mirela Zeța, de care s-a despărțit însă după o poveste de dragoste frumoasă. ,,Eram în facultate, prin anul doi. Ce vremuri! N-a durat foarte mult, dar a fost superb și am avut multe de învățat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalități ce se lovesc mereu cap în cap”, a declarat actorul, conform bzi.ro.

Ce roluri memorabile a interpretat

Mihai Bendeac este actor de teatru și film, regizor, scriitor și jurat la iUmor de 11 sezoane. În afara rolurilor de televiziune și teatru, Mihai Bendeac a devenit celebru și grație prestației din filme precum „Milionari de Weekend” (2004) și „Supraviețuitorul” (2006). De asemenea l-a interpretat pe Achille, în piesa „Pălăria”, de Eugene Labiche, regia Horațiu Mălăele, 1998. Au urmat roluri importante în alte producții teatrale precum „Bani din cer”, de Ray Cooney, regia Horațiu Mălăele, 2001, „Richard III”, de William Shakespeare, regia Titus Scurt, 2005, „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale, spectacol coordonat de lect. univ. Marius Galea, 2005 și altele.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...