Picanterii despre generalul favorit al lui Putin/Zolotov s-a distrat în Seychelles cu o influenceriță anti-război!

Picanterii despre generalul favorit al lui Putin/Zolotov s-a distrat în Seychelles cu o influenceriță anti-război!

Viktor Zolotov, generalul de armată favorit al lui Vladimir Putin, în vârstă de 68 de ani, e în centrul unor dezvăluiri picante despre o excursie în Seychelles alături de fotomodele de lux.

Ancheta dezvăluie faptul că Zolotov, împreună cu fiul său și cu alți oligarhi, au efectuat în 2017 o deplasare cu un avion privat în insulele Seychelles din Oceanul Indian, bărbații fiind însoțiți de femei fermecătoare.

Fost bodyguard al lui Putin și actual șef al Gărzii Naționale a Rusiei, Zolotov a avut-o ca parteneră de distracție pe influencerița Evelina Levi, pe atunci în vârstă de 36 de ani, o specialistă în inteligență emoțională, cu studii făcute la Manchester.

Detaliile despre excursia fastuoasă din 2017 au apărut după ce femeile invitate în paradisul din Seychelles au lăsat ”urme” în postările pe rețelele sociale.

Interesant e și faptul că Evelina Levi, după ce a început războiul, a condamnat în dese rânduri invazia rusă în Ucraina, pregătită chiar de către Zolotov.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria