Predicțiile astrale pentru anul 2022 ale Alinei Bădic

Predicțiile astrale pentru anul 2022 ale Alinei Bădic

Alina Bădic a prezentat în emisiunea „360 de grade”, de la B1TV, predicțiile astrale pentru anul 2022. Invitatul Alinei Bădic a fost Lucrețiu Tudoroiu, scrie b1tv.ro.

Ea a precizat că anul 2022 va fi o invitație elegantă de a ne identifica cu partea cea mai subtil spirituală din noi înșine.

“Marcaj astral de mare forță în 2022. Un an care ne pune pe gânduri și ne aduce revelații incredibile în ceea ce privește relația noastră cu noi înșine și cu Dumnezeu. Anul se deschide cu marele benefic în semnul credinței în Pești, cu Uranus retrograd în semn de pământ și cu intrarea nodurilor lunare pe axa Taur-Scorpion aducând o invitație explicită către reinventare și o nouă abordare a tot ceea ce consideram valid până acum. Ca elemente astrale de mare forță avem conjuncția benefică Jupiter-Neptun din data de 11 aprilie în semnul Peștilor, disonanța nodului Nord cu Saturn pe 11 aprilie pe zodi fixe, intarrea marelui benefic în Berbec pe 10 mai , conjuncția nodului Nord cu Uranus din mai 2022 și retrogradarea lui Pluton pe final de Capricorn”, a explicat Alina Bădic.

Aceasta a discutat despre cele mai importante sugestii despre noul an cu Lucrețiu Tudoroiu.

“Nu este un an care îndeamnă la precauție și prudență, dar este totuși un an care ne vorbește despre necesitatea respectării pas cu pas a ceea ce se cere. Este un an care invită la dezinvoltură, care ne sfătuiește să fim foarte inventivi și să ne pliem pe zona legată de credință din toate punctele de vedere. Începem noul an cu Jupiter în semnul credinței. Un an care ne va învăța să găsim un nou sistem de valori pentru că avem un eveniment astral de mare forță. S-ar putea ca fiecare dintre noi să avem un nou sistem de valori, să transformăm ceea ce nu ni se mai potrivește în ceva mult mai productiv și să contruim ceva nou. Un an care vine cu noutate, inventivitate, ne obligă să ne reinventăm. Un an al schimbării, acolo unde apar conflicte trebuie să schimbăm radical”, a mai spus Alina Bădic.

La rândul său, Lucrețiu Tudoroiu a precizat că vorbim despre un an al spiritualizării:

„Anul vitor din punct de vedere spiritual este un an și de concluzii. Au fost ultimii doi ani foarte dificili, a fost o confruntare a umanității cu un rol care practic a făcut parte din ea multă vreme. Această confruntare nu poate fi rezolvată decât prin rezolvare spirituală. Nu există altă modalitate. Prin cunoaștere,prin credință, prin iubire. Toate acestea au un aspect comun, o vibrație foarte înaltă, spiritualizare. Vorbim despre anul 2022 despre spiritualizarea pământului întreg”.

Horoscop Alina Bădic pentru anul 2022

“Marcaj astral de mare forță în 2022. Un an care ne pune pe gânduri și ne aduce revelații incredibile în ceea ce privește relația noastră cu noi înșine și cu Dumnezeu. Anul se deschide cu marele benefic în semnul credinței în Pești, cu Uranus retrograd în semn de pământ și cu intrarea nodurilor lunare pe axa Taur-Scorpion aducând o invitație explicită către reinventare și o nouă abordare a tot ceea ce consideram valid până acum”, a spus Alina Bădic, la începutul emisiunii.

Berbec

Anul se deschide cu această trecere a nodului nord în taur și trebuie să vadă lucrurile de o altă manieră, din punct de vedere financiar. Este o invitație să se reorienteze financiar sau să vină cu o anumită inventivitate. Nu în ultimul rând cuadratura de pe 11 aprilie cu siguranță va fi foarte importantă pentru că vor găsi o pârghie conform cpreia soluțiile vor fi diferite față de cele din 2021. Va exista o schimbare din punct de vedere al modului în care văd zona de câștig.

Tauri

Este anul lor. Am vorbit despre nordul nord care intră în semnul lor. Se înscriu pe linia de destin. Fiecare nativ taur trebuie să urmăreascăpe ce casă astrologică harta natală ale nodurilor lunare, oricum ele se găsescpe axa taur-scorpion. Taurii trebuie să construiască ceva, ceva nou, ceva inedit, să fie un fel de proiectanți ai propriului destin.

Gemeni

Un an interesant, un univers interior foarte bogat. Nordul nord a migrat pentur ei pe o casă a introspecției. Nu își mai găsesc locul în 2022, vor să se introspecteze din toate punctele de vedere. Din punct de vedere profesional, un moment de mare forță jumătatea lunii aprilie această conjuncție jupiter-neptun, pentru gemeni pe casa carierei. Vor avea un soi de legătură directă cu divinitatea.

Rac

Un an care are marcaje extraordinar de importante. De la bun început acest nod lunar care face această cuadratură intensă cu saturn vorbește și pentru nativii Rac despre o schimbare a sistemului d evalori, despre faptul că trebuie să metamorfozeze anumite lucruri din destinul lor. S-ar putea să se gândească diferit la ideea de profesie, să colaboreze și cu alte persoane din punct de vedere profesional.

Leu

Este continuarea lui 2021 într-o formulă îmbunătățită. Saturn rămâne pe tot parcursul anului în semn opus anului, în semnul Vărsătorului, unde este casa asocierilor și a partenerului de viață. Este vorba de orice tip de parteneriat, parteneriat la locul de muncă , partener în business. Acest saturn îi va obliga să se perfecționeze de o manieră foarte puternic și pregnant pe zona de parteneriat în perioadele lui de retrogradare.

Fecioară

Forță, acete conjuncțiii interesante dintr-un alt semn de pământ, din semnul taurului. Intrarea nodului nord pe 18 ianuarie în Taur îi avantajează pe fecioare. Vorbeam despr eun nou sistem de valori, despre reinventare. Jumătatea lunii aprilie este foarte importantă pentru că s-ar putea să descopere ceva ce poate nu au observat până acum care îi va pune pe o linie mult mai profitabilă finannciar.

Balanță

Un an frumos. Este interesant de observat faptul că cadoul anului este Jupiter în semnul peștilorși neptun care rămâne acolo. Știm că balanțelor le plac toate lucrurile care sunt confortabile, care vin într-un firesc al lor, nu le plac conflictelor. Dacă sunteți cuminți și dacă respectați tot ceea ce trebuie, lucruri care ne sunt plăcute sufletește, să nu ne revoltăm prea mult dacă apare un mic blocaj, acest jupiter conjunct cu neptun spune așa, vă promit că va fi foarte bine.

Scorpion

În forță intră nativii scorpion în noul an. Vor avea un fel de revelații din alte vieți. S-ar putea să aibă tot felul de trăiri de mare intensitate pe care le-au mai simțit sauclișee sau tot felul de lucruri care se întâmplă într-un mod bizar și sunt o continuitate a ceva din trecut. Trebuie să se pună la punct cu toate restanțele carmice. Vor lua decizii importante, chiar în plan sufletesc.

Săgetător

Sunt puternic dinamizați de la jumătatea lunii mai când marte intră în domiciliu în semnul berbecului, un dinamism incredibil. Anul începe un pic inerțial, uranus intră și iese retrograd în acest an. S-ar putea ca săgetătorii să simptă o oarecare recalcitranță din partea universului. Vor fi obligați precum toate zodiile. Au investiții serioase de făcut în noul an.

Capricorn

Sunt una dintre zodiile cele mai norocoase, în sensul că își pun la bătaie creativitatea și și câștigă din această creativitate . Nodul nord în semnul taurului îi ajută să se reinventeze să găsească niște soluții ingenioase tuturor problemelor să scoată bani și din piatră seacă. Pentru ei nici nu va avea foarte mare impact această cuadratură a nodului nord cu saturn pe final de vărsător.

Vărsător

Este un an în care, în continuare, îl găzduim pe saturn, un saturn care îi tot învață, încă nu a ajuns la final, iar perioada 5 iunie-25 octombrie este o perioadă de reținut pentru că vărsătorii vor face ultimele upgradări practic. Trebuie să vedem ce mai putem face pe ultima sută de metri pentru a ne îmbunătăți. Pe zona aceasta legată de planul domestic, este una n de mare relevanță pentru vărsător.

Pești

Pot face foarte mulți bani, cu condiția să fie într-un domeniu care este conex sufletului lor. Și ei își vor schimba sistemul de valori , și ei vor fi obligați să se reformuleze financiar. Acei pești care vor fi și vor rămâne inerțiari nu vor fi chiar cei mai avantajați. Rămâne Saturn pe casa a 12-a.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…