Situație dramatică la „Survivor România“. Cine e următorul concurent care va părăsi competiția

Situație dramatică la „Survivor România“. Cine e următorul concurent care va părăsi competiția

Foștii Faimoși au fost puternic decimați, iar printre foștii Războinici au apărut antipatii extreme.

10 concurenți au mai rămas în competiția Survivor România FOTO Pro TV

Reality-show-ul de la Pro TV se apropie de faza finală, iar situația devine dramatică pentru unii concurenți, pe măsură de numărul lor scade în fiecare săptămână. Doar 10 oameni au mai rămas la „Survivor România“, iar foștii Faimoșii au fost puternic decimați după ce Kamara și Ionuț Iftimoaie au părăsit competiția. Doar trei concurente din fostul trib al Faimoșilor au mai rămas în concurs: Ștefania, Bianca Patrichi și Carmen Grebenișan, iar cea din urmă a fost aseară nominalizată pentru eliminare.

Jocul de imunitate al acestei săptămâni i-a adus pe cei 10 concurenți rămași în competiție la probele individuale, astfel că fiecare a luptat pe cont propriu, iar fostul Războinic Robert Moscalu a câștigat colanul de imunitate.

În Consiliul de nominalizare pentru eliminare Carmen Grebenișan a fost nominalizarea colectivă, iar purtătorul colanului de Imunitate, Robert, l-a nominalizat pe Alin Chirilă, cu care e în conflict de câteva săptămâni și pe care îl consideră un trădător, „un Iuda“ . „Falsitate, caracter întunecat, neasumare, calcă pe cadavre. Dar cele mai solide argumente sunt chiar faptele persoanei pe care o nominalizez: Alin Chirilă“, a justificat Robert.

La nominalizarea colectivă, Alin Chirilă a propus-o pe Andreea Moromete, cu care, de asemenea, are un conflict deschis de ceva vreme: „Are probleme psihice și cred că trebuie să consulte un specialist când va pleca de aici. Nu are ce să caute în finala acestui show“, a spus Alin Chirilă.

Foștii Războinici au votat strategic și au propus-o pe Carmen Grebenișan, în speranța că aceasta va fi salvata la votul publicului.

„Nominalizarea din seara asta (Carmen Grebenișan – n.r.) este mai mult decât o strategie, e o întrebare pe care o punem noi publicului. Întrebarea e dacă publicul consideră că un om fără principii, care acționează prin minciună, agresiune verbală, prin șantaj merită să meargă mai departe“, a spus și Dan Ursa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...