Ultimele zile ale Lisei Marie Presley: avea datorii uriașe, ținea o dietă extremă și lua din nou opioide VIDEO FOTO

Ultimele zile ale Lisei Marie Presley: avea datorii uriașe, ținea o dietă extremă și lua din nou opioide VIDEO FOTO

Un documentar realizat de TMZ aduce noi informații despre moartea vedetei: acuzații de consum de droguri, polițe de asigurare misterioase, datorii la fisc și lupta pentru custodie.

Singurul copil al lui Elvis Presley a murit pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani, iar cauza oficială a decesului a fost stop cardiac. Totuși, multe necunoscute persistă, potrivit unui documentar realizat de TMZ și difuzat de Fox. Lisa Marie a lăsat în urmă pe mama ei, Priscilla Presley, în vârstă de 77 de ani, fiica ei, actrița Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și gemenele Harper și Finley Lockwood, în vârstă de 14 ani. (Ea a mai avut un fiu, Benjamin, care s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani) .

Lisa Marie Presley avea multe probleme înainte de a muri FOTO Profimedia

O luptă crâncenă pentru custodia fiicelor minore se va da între doi dintre cei patru foști soți ai Lisei: tatăl lor natural, Michael Lockwood (58 de ani), ultimul soț al vedetei, și Danny Keough (61 de ani), primul ei soț.

Potrivit TMZ, la momentul morții Lisei Marie, Keough (tatăl lui Riley și Benjamin) locuia cu familia și era foarte apropiat de gemene. O sursă citată în documentar a declarat că Priscilla Presley ar putea declanșa și ea în curând o bătălie în înstanță.

Ultima apariție publică a vedetei a fost la gala Globurile de Aur 2023, cu doar două zile înainte de a muri. Apariția ei a stârnit îngrijorare , deoarece Lisa vorbea extrem de lent, se bâlbâia și se clătina.

Actrița ținea o dietă draconică și a slăbit 20-25 de kilograme în ultimele două luni, deoarece își dorea să fie în formă pentru sezonul premiilor (Globurile de Aur, Oscar etc.), unde filmul „Elvis“, despre viața tatălui său, este nominalizat la mai multe categorii.

Lisa Marie Presley a cheltuit toată averea lăsată de Elvis

Actrița apelase din nou la chirurgia estetică, lua medicamente pentru slăbit și revenise la opioide, de care a fost dependentă multă vreme, relatează TMZ.

La sfârșitul vieții, Lisa Marie Presley avea datorii de patru milioane de dolari, dintre care 2,5 milioane de dolari la fisc. Nu și-a gestionat niciodată prea bine finanțele, cheltuia mult, astfel că în ultimii 25 de ani terminase moștenirea de 100 de milioane de dolari de la tatăl ei.

Totuși, ea avea două asigurări de viață, în valoare de 10, respectiv 25 de milioane de dolari. Pentru a-și acoperi datoriile, ea a încercat să încaseze polița de 25 de milioane de dolari. A anunțat compania de asigurări și a completat documentele pentru a obține o sumă forfetară de doar două milioane de dolari, dar, din cauza unor greșeli în acte, polița nu a putut fi încasată.

După ce polițele vor fi încasate și după plata datoriilor, vor rămâne aproximativ 30 de milioane de dolari, care se vor împărți între cele trei fiice ale artistei. Totodată, acestea care vor moșteni Graceland, proprietatea din Memphis pe care Elvis Presley a cumpărat-o în anul 1957.

Deoarece gemenele sunt sunt minore, banii vor intra într-un fond special, de aici și lupta pentru custodie care e pe cale să izbucnească între cei doi foști soți ai Lisei și mama ei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…