Un polițist de 21 de ani și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. El trecuse testarea psihologică

Un polițist de 21 de ani și-a tăiat venele și s-a împușcat în cap. El trecuse testarea psihologică

Un polițist din județul Galați s-a sinucis, împușcându-se în cap cu armamentul din dotare. Agentul avea 21 de ani, trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina.

Echipajul SMURD a constatat decesul polițistului FOTO: Arhivă

Poliția Orașului Târgu Bujor a fost sesizată marți, 13 decembrie, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, cu domiciliul în aceeași localitate, și-ar fi tăiat venele și s-ar fi împuscat în cap, fiind în stare de inconștiență. Tânărul era angajat la Postul de Poliție din Cavadinești.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă și, după primele verificări, au stabilit faptul că tânărul este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și, în momentul producerii incidentului, se afla în concediu”, a informat Inspectoratul Județean de Poliție Galați.

Bărbatul a fost găsit de mama sa, într-una din încăperile locuinței sale, căzut la podea, în stare de inconștiență și prezentând o leziune în zona capului.

„Personalul medical din cadrul SMURD Galați care a ajuns la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acesta nu a mai răspuns și a fost declarat decesul. Polițistul trecuse testarea psihologică și era absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, promoția martie 2022”, a transmis Poliția Galați.

Potrivit procedurilor, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili cauzele și împrejurările în care s-a întâmplat acest incident.

O tânără de 24 ani, sergent în MApN, s-a sinucis

O tânără de 24 de ani, din județul Brăila, cadru militar , a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia. Potrivit presei locale , tânăra era angajată în cadrul MApN. Trupul neînsufletit a fost găsit în dimineaţa zilei de 5 aprilie 2021, în jurul orei 09:00.

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie. Poliţia anchetează cazul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 VIDEO Imagini greu de privit cu patronul chinez și angajații săi africani...

4 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene

5 Rusia, oameni buni...