Un român care și-a infectat intenționat iubita cu COVID-19 a fost condamnat

Un român care și-a infectat intenționat iubita cu COVID-19 a fost condamnat

Românul, în vârstă de 49 de ani, a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, cu interdicția de a se apropia de fosta sa iubită.

Femeia a fost depistată pozitiv cu COVID-19

O poveste de dragoste zbuciumată. El gelos, uneori morbid și obsesiv. Ea gata să-l ierte în fața florilor și a promisiunilor lui de a se schimba. A continuat așa, timp de trei ani, care acum ar fi fost patru ani dacă, în fața unei noi plângeri pentru hărțuire, bărbatul de 49 de ani, rezident în Foligno, nu ar fi fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, scrie ilmessaggero.it.

Decizia judecătorului a venit chiar de Ziua Femeii, în urma plângerilor făcute de femeia de 53 de ani din Perugia, care în ultimii ani a povestit carabinierilor și poliției despre persecuțiile suferite din cauza bărbatului în cele mai inimaginabile moduri.

Nu numai apeluri telefonice, certuri în casă, ci și furturi pentru a avea pretextul de a o revedea, până la nebunie: a infectat-o cu Covid pentru a o putea avea în casă numai pentru el. O violență gravă, evident rezultatul unei obsesii.

După un început de relație în care bărbatul de origine română, în vârstă de 49 de ani, s-a arătat imediat "puțin gelos, foarte cicălitor, voia mereu să verifice tot ce făceam și unde mergeam", se arată în plângerea femeii de 53 de ani, și după ce se despărțiseră deja și apoi reluaseră cu promisiunea de a fi un bărbat nou, "în 2021, la începutul lui noiembrie", a explicat femeia, "s-a prezentat la mine acasă cu scuza că avea ceva urgent să-mi spună. A intrat în casă și m-a sărutat, apoi mi-a spus: ”Sunt Covid pozitiv, te voi infecta ca să putem intra în carantină împreună”. Din cauza nesăbuinței și lejerității sale am fost internată la terapie intensivă la spitalul Silvestrini".

Odată ieșită din spital, femeia de 53 de ani l-a găsit acasă ”comportându-se agresiv”, în așa măsură încât a fost nevoită să cheme poliția.

Poliție la care, împreună cu carabinierii, femeia s-a adresat de mai multe ori tocmai din cauza hărțuirii continue a bărbatului de 49 de ani. Acesta a intrat în casa ei pentru a-i fura 2.500 de euro. Cu toate acestea, nu banii erau scopul lui, ci doar un pretext pentru a o revedea. Atât de mult încât, la amenințarea unei alte plângeri, femeia a primit un mesaj de la el în care fostul îi spunea "că nu are rost să mă duc la poliție pentru că nu-mi vor da banii înapoi, doar el mi-i poate da".

Totul pentru că femeia de 53 de ani, după o nouă ceartă din cauza geloziei absurde a acestuia m anifestată și împotriva muncii ei, de pictor, a reușit să-l convingă să iasă împreună. Ea s-a îmbrăcat, s-a pregătit și, odată ieșită din ușă, a încuiat-o brusc din nou, lăsându-l pe el afară. Un mod ingenios de a-l scoate din casă, dar care s-a încheiat cu o scenă de lovituri de picioare și pumni în ușă.

Și dacă asta nu era de ajuns, actele persecutorii, care i-au adus deja o interdicție de a se apropia de ea, care nici măcar nu fusese respectată, au fost însoțite și de amenințarea de a trimite fotografii intime ale femeii către cele 200 de contacte furate din telefonul său mobil.

Femeia l-a acționat în cele din urmă în instanță. Și a câștigat bătălia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”