USR a plasat în fruntea spitalelor din Capitală o traseistă PSD-UNPR, cu facultate absolvită la 30 de ani, la „Spiru Haret”

USR a plasat în fruntea spitalelor din Capitală o traseistă PSD-UNPR, cu facultate absolvită la 30 de ani, la „Spiru Haret”

Pe cine a plasat USR în fruntea spitalelor din Capitală: o traseistă PSD-UNPR, cu facultate absolvită la 30 de ani, la celebra „Spiru Haret”, Oana Gabriela Sivache, dezvăluie jurnalistul Mircea Marian pe defapt.ro .

„În urma deciziei conducerii filialei USR București am numit astăzi în funcția de director general al ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București pe doamna Oana Sivache (…)

Îi urez succes doamnei Oana Sivache în vederea implementării reformelor profunde din sistemul de sănătate din București, reforme pe care Alianța USRPLUS le-a promis cetățenilor în campania electorală din 2020”, se lăuda, pe Facebook, viceprimarul Horia Tomescu, acum două zile.

ASSMB este structura care administrează cele 19 spitale subordonate Primăriei Capitalei.

Oana Sivache a fost consiliera viceprimarului Tomescu și, anterior, a lucrat la ASSMB, dar este greu de înțeles, din CV-ul ei , ce o califică să conducă 19 spitale subordonate ASSMB și 598 cabinete școlare de medicină generală și stomatologie.

Potrivit unui CV publicat pe site-ul Societății de Transport București (STB), unde Sivache a fost plasată, în noiembrie 2022, în consiliul de administrație, ea a luat bacalaureatul în 1998, dar a terminat facultatea – Finanțe, la celebra universitate Spiru Haret – în 2010. În 2009, când era încă studentă, la circa 29 de ani, era operatoare „validare date” la o bancă din Târgoviște.

După facultate a lucrat la compania de apă din Târgoviște și apoi, din decembrie 2017, la ASSMB, în București. În 2018, a dat un examen la ASSMB , pentru o funcție de șef serviciu, dar a picat cu nota 4.

Sivache descoperă USR

Din 2021, a fost preluată în funcția de consilier la cabinetul viceprimarului Horia Tomescu, dar presa speculează că ea a fost susținută de Vlad Voiculescu, președintele USR București. De altfel, pe pagina ei de Facebook apar fotografii cu Vlad Voiculescu, în care ea îi urează „La mulți ani” liderului USR.

„Vlad Voiculescu a fost ales președinte al USRPLUS București!
Contează să fii cel mai bun… ???Viitorul pentru București începe de acum!

Felicitări , Vlad Voiculescu!”, scria ea, în septembrie 2021.

Oana Sivache și Vlad Voiculescu Foto: Facebook

În martie 2022, fusese promovată director adjunct al ASSMB.

În 2015, Gazeta Dâmboviței scria că Oana Sivache, fost vicepreședinte al TSD Dâmbovița, unde activase din 2008, s-a înscris în UNPR. Sivache era considerată o apropiată a fostului baron PSD de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, fost ministru al Apărării.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...