VIDEO Un fost stareț reclamă că a fost violat când era internat la Psihiatrie! Agresorul neagă: M-a rugat să fac dragoste cu el pentru că îi plac bărbații

VIDEO Un fost stareț reclamă că a fost violat când era internat la Psihiatrie! Agresorul neagă: M-a rugat să fac dragoste cu el pentru că îi plac bărbații

Un fost stareț acuză că ar fi fost violat de colegul de salon în perioada în care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola. De cealaltă parte, presupusul agresor neagă acuzațiile susținând că starețul chiar l-ar fi rugat să facă dragoste cu el.

Totul a început în urmă cu o săptămână când superiorii starețului Hrisostom Filipescu, fost egumen al Schitului Țibucani (județul Neamț), au sesizat poliția din Neamț cu privire la dispariția acestuia, scrie ziaruldeiasi.ro.

Ulterior, oamenii legii au aflat că acesta se afă într-o locuință din localitatea Rediu. Starețul Hrisostom Filipescu se afla singur în casă iar la vederea polițiștilor a început să se agite.

Astfel, starețul a fost dus pe 5 martie la Spitalul de Psihiatrie Socola. La câteva zile după, pe 9 martie, starețul a susținut în fața medicilor că ar fi fost violat de două ori de un coleg de salon, în vârstă de 53 de ani.

Polițiștii au deschis dosar în acest caz și l-au audiat pe presupusul violator. Bărbatul acuzat a susținut o variantă total opusă – preotul ar fi fost cel care l-a rugat să facă dragoste cu el deoarece îi plac bărbații. Acuzatul a mai susținut că a făcut de două ori sex cu preotul, în două zile consecutive.

Starețul Hrisostom Filipescu a făcut și un live în timp ce se afla în mașina poliției. Videoclipul a fost postat pe Youtube pe data de 5 martie 2021 pe un cont cu același nume ca al starețului.

„Bună dimineața. Sunt foarte bine. A venit poliția la mine la apartament. Au văzut că totul e bine, nu mă sinucid. Am atras doar atenția ca să mă creadă și pe mine cineva că nu sunt bolnav psihic. A venit SMURD-ul, ISU, jandarmii. M-au verificat, totul e în regulă. Sunt perfect sănătos, tensiune bună, temperatură bună, fără COVID, fără nimic, fără probleme psihice. Acum mergem la secție să dau declarații”, a susținut preotul în videoclip.

Hrisostom Filipescu: „Nu voi șterge nimic ca să rămână mărturie a luptei pe care am dus-o împotriva abuzurilor din BOR”

„Nu voi șterge nimic (n.r. de pe Facebook, Instagram) ca să rămână mărturie a luptei pe care am dus-o împotriva abuzurilor din BOR, împotriva favoritismului, împotriva ciumei roșii PSD, finanțată de BOR din 1990, împotriva lui AUR, Șoșoacă, Teodosie, Corneliu, Casian, Ciprian de la Buzău (…) Patriarhul Daniel (…) Respect maxim comunitatea LGTB, este loc pentru toată lumea. Dumnezeu este iubire, este dragoste, ne-a dat o poruncă a iubirii. Suntem pe pământ să învățăm să iubim, ă iertăm necondiționat, să ajutăm unii pe alții, să ne dezvoltăm, să evoluăm (…). Restul sunt judecăți omenești, limite ș.a.m.d”, a mai susținut acesta.

De asemenea, le-a mulțumit tuturor celor „care ați trecut testul și ați înțeles că fac revoluție și protestez”.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA