/Guvernatorul statului Pennsylvania califică declaraţiile lui Trump privind frauda drept ''un atac partizan''

/Guvernatorul statului Pennsylvania califică declaraţiile lui Trump privind frauda drept ''un atac partizan''

Guvernatorul democrat al statului Pennsylvania, Tom Wolf, a calificat miercuri declaraţiile preşedintelui Donald Trump privind " o fraudă majoră " în numărarea voturilor ca fiind "un atac partizan" şi a declarat că statul său munceşte din greu pentru a număra peste un milion de buletine de vot prin corespondenţă, relatează Reuters.

"Să fie clar: Acesta este un atac partizan asupra alegerilor din Pennsylvania, voturilor noastre şi democraţiei", a declarat Tom Wolf într-un mesaj pe Twitter.


"Comitatele noastre lucrează neobosit pentru a procesa voturile la fel de repede ŞI de exact posibil. Pennsylvania va avea alegeri corecte şi vom număra fiecare vot", a mai spus guvernatorul Wolf.

Preşedintele american Donald Trump a declarat că este în desfăşurare "o fraudă majoră" în numărarea voturilor la alegerile prezidenţiale, fără a oferi dovezi, şi că, "în ceea ce mă priveşte", "am câştigat deja", deşi nicio instituţie media majoră nu a declarat victoria sa, a comentat DPA.

"Ne pregătim să câştigăm aceste alegeri. Sincer, am câştigat aceste alegeri", a spus Trump în noaptea de marţi spre miercuri, acuzând faptul că autorităţile au oprit numărarea voturilor în Pennsylvania până dimineaţă.

El a mai declarat că amânarea este "o ruşine pentru ţara noastră" şi a promis că va sesiza instanţele americane în legătură cu această chestiune. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...