???/O procuroare din Brașov protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit. „Să mi-l aduceți pe Cornel aici, lângă mine, că voi mi l-ați luat ca să-mi băgați un porc pe gât, pe care nu-l suport”

???/O procuroare din Brașov protestează pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit. „Să mi-l aduceți pe Cornel aici, lângă mine, că voi mi l-ați luat ca să-mi băgați un porc pe gât, pe care nu-l suport”

O procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a protestat azi pentru a-i fi adus înapoi fostul iubit. Ea s-a așezat pe un scaun în fața instituției, dar după câteva minute a plecat. Totuși, ea le-a spus colegilor că se va întoarce și mâine. Potrivit unor surse bine informate, femeia este suspendată din funcție.

Femeia s-a asezat pe un scaun in fata institutiei si langa ea avea o pancarta pe care scria "Să mi-l aduceți pe Cornel aici, lângă mine, că voi mi l-ați luat ca să-mi băgați un porc pe gât, pe care nu-l suport", conform bizbrasov.ro .

Procurorul Adriana Voicu de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov  este cercetat de Inspecția Judiciară pentru comportament nepotrivit care ar fi afectat prestigiul și onoarea justiției.

„ Inspecția Judiciară a exercitat o acțiune faţă de doamna procuror Voicu Adriana din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, pentru săvârșirea abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a) din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată şi modificată, care se referă la „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiției săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu “, constând în aceea că, în mod nejustificat şi repetat a avut manifestări necorespunzătoare funcţiei de magistrat în timpul programului de lucru, la sediul unităţii de parchet, manifestări concretizate printr-un limbaj licenţios, adresat printr-un ton ridicat din biroul acesteia unor persoane nedeterminate, cu scopul de a fi auzite de public şi de personalul unităţii de parchet, precum şi de afişare a unor mesaje pe uşa biroului său, de natură a afecta buna desfăşurare a activităţii unităţii de parchet şi de a afecta onoarea şi prestigiul justiţiei“, au anunțat reprezentanții instituției, citați de știridebrașov.ro.

Adriana Voicu a fost implicata si in trecut intr-un scandal legat de clasarea unui dosar. Ea a clasat un dosar privitor la un accident rutier pe motiv ca victima nu a depus plangere, insa femeia respectiva a stat foarte mult in coma, iar acum este in stare vegetativa.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”