10 lucruri pe care le poţi cere în avion. La unele sigur nu te gândeai

10 lucruri pe care le poţi cere în avion. La unele sigur nu te gândeai

Călătoria cu avionul poate fi una dintre cele mai plăcute dacă ştii ce să ceri atunci când urci la bord, informează One.ro.

10 lucruri pe care le poţi cere în avion. La unele sigur nu te gândeai

Există o serie de servicii de care poate beneficia orice călător, de la schimbarea locului şi până la cererea felului doi, dar aceste servicii există numai pentru aceia care le cunosc. Pentru că oferta este una destul de generoasă, Huffington Post a făcut o listă cu lucrurile pe care le poţi cere în timpul unui zbor. De acum înainte timpul petrecut în avion va fi mult mai agreabil.

1. Insigne pentru copii.

Chiar dacă majoritatea companiilor aeriene nu mai obişnuieşte să ofere mâncare şi gustări gratis adulţilor, multe dintre acestea dăruiesc insigne copiilor, ca să le amintească de primul lor zbor. Nu e cine ştie ce, dar când puştiul tău va avea 20 de ani va zâmbi când va găsi insigna într-o cutie plină de praf din pod.

2. Doza întreagă de suc.

Dacă lichidul din paharul ăla mic de plastic nu ţi-a potolit nici măcar pe sfert setea, poţi cere oricând întreaga doză. Ţi se va reumple paharul chiar dacă nu sunt suficiente cutii la bord, fără ca stewardesele să-ţi arunce priviri ucigaşe.

3. Medicamente şi bandaje.

Fiecare avion are în stoc medicamentele de bază pentru combaterea durerilor de cap provocate de decolare sau pentru cei care au frică de zbor. De cele mai multe ori poţi cere şi bandaje în caz că ai vreo tăietură minoră.

4. Reumplerea sticlei de apă.

Hidratarea organismului pe timpul zborului este foarte importantă. Dacă îţi este permis să iei cu tine sticle goale la bord, poţi ruga însoţitorii de zbor să ţi le reumple cu apă.

5. Ajutor în găsirea unui doctor.

Deşi stewardesele sunt instruite pentru acordarea primului ajutor, aproape la fiecare călătorie se află un doctor printre pasageri, iar acestea te pot ajuta să îl găseşti dând un anunţ prin microfon. Există companii care oferă mile suplimentare doctorilor care îşi dezvăluie profesia în avans.

Citeşte continuarea pe One.ro .

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...