13 cazuri de coronavirus confirmate în România. Primul caz diagnosticat în București

13 cazuri de coronavirus confirmate în România. Primul caz diagnosticat în București

Al 13-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat în România, fiind vorba despre un bărbat de 72 de ani din Galați care s-a întors din Italia. Astăzi au fost confirmate 4 cazuri de infecție cu COVID-19.

Este vorba despre un bărbat de 72 ani, din Galați care a venit din Lombardia în 29 februarie. În 6 martie bărbatul a dezvoltat simptomatologie conformă cu definiția de caz COVID 19, a precizat Grupul de coomunicare stsrategică.

În acest context, în 6 martie a fost transportat cu izoleta din locul în care se afla în autoizolare la Spitalul județean Galați, secția de boli infecțioase, unde se află în prezent internat.

În total, astăzi au fost confirmate patru cazuri, în România.

Bărbatul din București a fost adus vineri seara la „Matei Balș” cu febră și scaune diareice, a precizat la Digi24 Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății. În acest moment este subfebril, dar prezintă în continuare patologie digestivă, rămânând sub observație și sub tratament.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria