4.000 de euro într-un club din Mamaia pentru o șampanie și fripturi

4.000 de euro într-un club din Mamaia pentru o șampanie și fripturi

Florin Petrescut, actorul cunoscut ca Axinte, din ”Vacanța Mare”, a povestit despre nota de plată uriașă pe care au plătit-o prietenii săi într-un club din Mamaia pentru o șampanie și niște fripturi.

”Am niște prieteni care au lăsat 204 milioane, bani vechi. Atât le-a venit nota de plată. Au băut șampanie, 15 fripturi, 2 sticle de vin. Șampania era 2000 de euro, nu 200 euro, cât au crezut ei. Pe japcă toată lumea! Te miri de ce fug toți la greci și la bulgari”, a declarat actorul pentru Fanatik .

Actorul este pe litoralul românesc, unde are spectacole, și consideră că prețurile exagerate au determinat turiștii să se îndrepte către alte destinații din afara țării.

”Nu mai este ceea ce a fost și nici nu cred că o să mai fie niciodată. Am făcut plajă și am văzut că nu mai vine lumea la mare. Să dai în Mamaia pe o parcare 100 de lei pe zi, mi se pare aiurea. Nu știu ce va fi. Dar bine, nu!

Nu mai e nimic, parcările goale de la Loft, Moft… Am început spectacolele cu Nea Bebe. Se mai mișcă Mamaia, Saturn e plin. Să ai 400 de oameni la Techirghiol e ceva! Mai mergem la Neptun. Un bilet este în jur de 40-50 lei”, a mai spus Axinte.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina