46 de oameni au fost găsiţi morţi într-un camion abandonat în Texas. Alte 16 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale - VIDEO

46 de oameni au fost găsiţi morţi într-un camion abandonat în Texas. Alte 16 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale - VIDEO

Autorităţile au fost alertate la faţa locului cu puţin înainte de ora 18.00, când un muncitor dintr-o clădire din apropiere a auzit un strigăt de ajutor, a declarat şeful poliţiei din San Antonio, Bill McManus, într-o conferinţă de presă, potrivit libertatea.ro.

Muncitorul a găsit o rulotă cu uşile parţial deschise şi a văzut mai multe persoane decedate înăuntru, a spus McManus.

„Nu ar trebui să deschidem un camion şi să vedem stive de cadavre acolo. Niciunul dintre noi nu vine la lucru imaginându-şi asta”, a spus el.

Şeful pompierilor din San Antonio, Charles Hood, a adăugat că vehiculul, care fusese abandonat de şoferul său, nu avea aer condiţionat funcţional şi nu era apă potabilă în interior.

Ministrul de externe al Mexicului, Marcelo Ebrard, a declarat că printre cei transportaţi la spital se numără şi două persoane din Guatemala, dar naţionalităţile celorlalte victime nu au fost încă stabilite.

Trei persoane sunt reţinute, iar ancheta a fost predată agenţilor federali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…