5 dintre cele mai sănătoase tipuri de făină. Bucătăresele le pot folosi în orice preparat

5 dintre cele mai sănătoase tipuri de făină. Bucătăresele le pot folosi în orice preparat

Alegerea tipurilor de făină sănătoase poate contribui semnificativ la îmbunătățirea valorii nutriționale a preparatelor culinare. Optați pentru variantele integrale sau alternative precum cele din migdale, nucă de cocos, quinoa sau secară poate aduce beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru diversitatea gusturilor în bucătărie.

Tipuri de făină sănătoasă. sursa foto: arhivă adevărul.ro

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat