5 dintre cele mai sănătoase tipuri de făină. Bucătăresele le pot folosi în orice preparat

5 dintre cele mai sănătoase tipuri de făină. Bucătăresele le pot folosi în orice preparat

Alegerea tipurilor de făină sănătoase poate contribui semnificativ la îmbunătățirea valorii nutriționale a preparatelor culinare. Optați pentru variantele integrale sau alternative precum cele din migdale, nucă de cocos, quinoa sau secară poate aduce beneficii atât pentru sănătate, cât și pentru diversitatea gusturilor în bucătărie.

Tipuri de făină sănătoasă. sursa foto: arhivă adevărul.ro

Tipuri de făină sănătoasă. sursa foto: arhivă adevărul.ro

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Ăsta este ministrul Apărării din România? / După ce citiți, să încercați să vă răspundeți la întrebarea despre diferența dintre USR și PSD...

2 Cifre revoltătoare / Statul plătește anual 3.140.000.000€ pensii speciale pentru care nu s-a contribuit!

3 ANAF vrea să scoată bani din „pițigoi” și „păsărici”

4 De ce devine România tot mai violentă. Explicația lui Andrei Caramitru dă fiori

5 Mihaela Bilic avertizează în privința celui mai periculos obicei alimentar al românilor: „Vai de mămăliga noastră!”