5 folcloriste celebre, bombe-sexy la plajă!

5 folcloriste celebre, bombe-sexy la plajă!

Sunt mai misterioase și mai pudice decât colegele lor dezinhibate din muzica ușoară. Solistele de folclor n-au însă încotro atunci când merg la plajă, așa că și-au etalat formele ascunse până acum de portul tradițional. Și bine au făcut, căci arată senzațional, scrie  Click.ro .

Emilia Ghinescu împlinește 42 de ani în octombrie, însă arată perfect! Artista de muzică populară este mămică a trei copii superbi: are un băiat de 22 de ani și două fetițe de 16 și respectiv 5 ani. După cum se știe, frumoasa blondină și-a refăcut viața alături de  Sebastian , omul care i-a dăruit al treilea copil, pe micuța Anastasia.

Emilia Ghinescu

Acum Emilia e liniștită și împlinită și se poate observa că radiază. Recent, frumoasa artistă s-a bucurat de o vacanță la mare, în stațiunea Mamaia, alături de familia ei. Frumoasă, coafată și îmbrăcată în rochițe de plajă elegante, Emilia a fost în centrul atenției, însă puțini au recunoscut-o fără celebrul ei port popular.

Lavinia Furtună

Lavinia Furtună este precum numele pe care îl poartă. Se face remarcată indiferent unde s-ar afla, pe scenă sau în afara ei. Bruneta de 35 de ani este născută în Balș, Olt, însă este stabilită în Pitești. Arată senzațional și cu portul popular, și fără, căci are dimensiuni de manechin, 1,76 înălţime, 53 de kilograme. Bruneta a urmat Şcoala Populară de Arte din Slatina, concomitent cu Liceul Teoretic Petre Pandrea, din Balş, şi este absolventă a Facultăţii de Management şi Marketing în Afaceri Economice din Piteşti. S-a remarcat într-unul dintre spectacolele „Pomul Vieţii” din Balş, apoi a continuat să cânte pe scene importante. Piese precum ”Doamne, ştii că am păcate” sau ”Naşul” sunt cântate pe la nunţi, botezuri sau cumetrii, iar spectatorii rămân ”paralizaţi” când o văd în costum naţional şi cu floare de crin în păr. Pe sub ie însă, Lavinia ascunde un mic tatuaj în zona spatelui, dar acesta rămâne secretul ei.

Vlăduța Lupău

Originară din Șimleul Silvaniei,Vlăduța Lupău ar face ravagii la Miss Folclor, însă tânăra de 29 de ani a avut alte planuri. S-a făcut medic veterinar și solistă de muzică populară. Pe pagina ei de Instagram, Vlăduța ne arată și poze din vacanță, iar cele cu ea în costum de baie adună mii de inimioare din partea fanilor.

Irina Loghin,Vladuta Lupau, Maria Constantin, Lavinia Furtuna, Daniela Ploia, Silvana Riciu, costum de baie, soliste sexy folclor
Daniela Ploia

Daniela Ploia (37 de ani) este o olteancă stabilită în Banat, cu zâmbet și corp de manechin. Ne-a uimit când s-a fotografiat la mare, în costum de baie, însă cu siguranță fanii au fost încântați.

Olguța Berbec

Olguţa Berbec  (33 de ani) a pus pe Instagram o poză de pe plajă, care poate fi făcută poster. Şi-a ascuns privirea în spatele ochelarilor de soare, însă şi-a lăsat la vedere trupul armonios. Olguța este originară din Mehedinţi şi a făcut primii paşi în muzica populară în anul 2000, în cadrul grupului folcloric “Liliacul”, din Baia de Aramă. Este mămica unei fetiţe, Cezara, iar în toamna lui 2017 bruneta s-a căsătorit cu saxofonistul Remus Novac, iar Mihai Morar le-a fost naş.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina