5 lucruri pe care femeile nu le mai fac într-o relație când se simt confortabil

5 lucruri pe care femeile nu le mai fac într-o relație când se simt confortabil

Unul dintre marile pericole într-o relație survine atunci când partenerele încep să se simtă confortabil, pentru că atunci adoptă anumite comportamente care îi pot îndepărta pe bărbați fără să-și dea seama, notează yourtango.com .

FOTO: Shutterstock

Stai toată ziua în pijamale

Este de înțeles că uneori te simți inconfortabil purtând pentru ore întregi tocuri și machiaj. De asemenea, nu este cea mai bună variantă ca partenerul tău să te vadă mereu aranjată, exact ca la începutul relației.

Cu toate acestea, ar trebui să existe o cale de mijloc, între fața ta plină de machiaj asortată cu haine elegante și acea pijama banală.

Nu trebuie să fie în fiecare zi, dar dacă mai porți încă puțin hainele de la muncă, după ce ai ajuns acasă sau dacă te schimbi în perechea preferată de blugi și un tricou confortabil, îi poți da de înțeles că vrei să arăți cât mai bine pentru el.

Te uiți prea mult la televizor

Deși ați trecut la un alt nivel al relației, iar presiunea dispare într-o oarecare măsură, nu înseamnă că acum aveți dreptul să stați împreună în casă și să vă uitați în gol la televizor în fiecare seară a săptămânii. Fiecare cuplu trebuie să experimenteze lucruri noi cât mai mult.

O seară petrecută împreună la un film, cu un pahar de vin și o pizza este foarte bună pentru tine și partenerul de viață, dar nu trebuie să se rezume la atât.

„Dacă aș vrea să mă uit la televizor tot timpul și să nu vorbesc, m-aș muta înapoi cu prietenii”, a spus un bărbat pentru sursa citată.

Viața nu se oprește atunci când începe o relație . Nu vă lăsați blocați pe canapea cu iubitul.

Modul în care vă certați

Aceasta este o fază prin care fiecare cuplu trebuie să treacă dacă speră să ajungă la o relație pe termen lung.

Îți iubești bărbatul? Vrei să faci ca lucrurile să funcționeze? Atunci trebuie să încetați să vă mai certați așa cum o făceați înainte de a ști că el este implicat cu adevărat în această relație.

Asta înseamnă că atunci când ești supărată din cauza a ceva, trebuie să-i spui. S-ar putea să nu fie întotdeauna ușor și s-ar putea să nu spună ceea ce trebuie, dar cel puțin veți avea o discuție reală.

Modul în care îți exprimi afecțiunea

Când ați început să vă întâlniți, probabil că i-ai dat o mulțime de sărutări pasionale și probabil că i-ai trimis mesaje pe parcursul zilei doar pentru a-i spune că îți pasă.

Acum, când îi trimiți mesaje pe parcursul zilei, este pentru a-i reaminti să se asigure că trebuie facă o parte din treburile „gospodărești”.

Cu toate acestea, nu uita că îi poți spune în continuare despre responsabilitățile casnice și să îi trimiți în același timp o poză indecentă.

Stabilitatea nu trebuie să însemne neapărat sfârșitul laturii sexuale a relației voastre. De fapt, unul dintre lucrurile grozave despre a fi într-o relație de lungă durată este să găsești toate modurile diferite în care dragostea ta pentru celălalt se poate manifesta pozitiv în mod cotidian.

Cum te porți cu prietenii lui

Când începi să te întâlnești pentru prima dată cu un bărbat, nici măcar nu-ți faci timp să te gândești dacă îți plac sau nu prietenii lui, tot ce contează este ca el să te placă pe tine.

Dar după ce o relație a început, femeile se poartă deseori urât cu prietenii partenerului ei.

De exemplu, dacă nu îi chemi chiar tu pe prietenii lui acasă la voi sau nu te alături băieților la o bere din când în când, îi poți transmite un mesaj greșit partenerului tău: „Nu îmi pasă de prietenii tăi”. El va observa acest lucru.

Nu fi falsă, dar fă un efort pe cât poți de bine. Relațiile înseamnă să ne provocăm pe noi înșine și să creștem în moduri pe care nu le-am crezut posibile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale