50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai în Sud sunt peste 50 de primari PSD care dețin cel puțin 2000 de hectare de teren!

50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai în Sud sunt peste 50 de primari PSD care dețin cel puțin 2000 de hectare de teren!

Și este o cifră modestă! Conform informațiilor noastre, ea ar putea fi chiar dublă dacă s-ar depista și proprietățile și depunerile din conturile din străinătate.

La PSD n-au furat doar Năstase, Dragnea, Ponta sau baronii din fruntea Consiliilor județene. Ei sunt doar partea vizibilă a armatei de lăcuste. Peste un miliard de dolari poate fi trecut, de pildă, doar în dreptul unui fost ministru PSD, acum fugit din țară, Dan Ioan Popescu.

Dar furtul l-ați descoperit fiecare dintre voi, fără să vă dați seama, când ați mers într-o pensiune sau hotelaș în oricare locșor din țara asta. Marea lor majoritate sunt ale unor foști funcționari ai statului. Și sunt mii, zeci de mii! De ce credeți că urlă disperat PSD să fie salvată HORECA, ei sunt HORECA!

Este doar un exemplu. Sunt zeci! În Sud, de pildă, sunt peste 50 de actuali și foști primari PSD care dețin în proprietate, fiecare, peste 2000 de hectare de teren! Se spune că rata de acumulare pentru un primar din Sud a fost de cel puțin 200 ha/mandat de 4 ani.

Comisarul.ro va prezenta în perioada următoare zeci de cazuri de pesediști care și-au construit adevărate imperii imobiliare fără să fi făcut în viața lor o afacere. Au fost doar angajați la stat!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile

3 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

4 Categoria „valori” / Povestea neromanțată a infractorilor din clanul Duduianu: Șantaj, trafic de persoane și dro…

5 BREAKING DSP București intră sub conducere militară: Va fi coordonată de colonelul medic Ionel Paul Oprea, car…