7000 de dolari, doar pe ciocolată/Soția unui multimilionar, în vârstă de 23 de ani, a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că a cheltuit aproape un milion de dolari într-o singură săptămână

7000 de dolari, doar pe ciocolată/Soția unui multimilionar, în vârstă de 23 de ani, a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că a cheltuit aproape un milion de dolari într-o singură săptămână

Soția unui multimilionar, în vârstă de 23 de ani, a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale după ce a dezvăluit că a cheltuit aproape un milion de dolari într-o singură săptămână, dintre care 7 000 au fost folosiți doar pentru a-și achiziționa ciocolată.

Linda Andrade, o tânără în vârstă de 23 de ani, care trăiește în Dubai, este cunoscută pentru stilul de viață glamorous pe care-l duce, mai ales că „documentează” totul pe rețelele sociale.

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) - Ricky Rich & Dardan

De curând, ea a povestit, în cadrul unui videoclip făcut public pe TikTok, cum arată o săptămână din viața ei alături de Ricky, iubitul ei multimilionar, dar și câți bani are la dispoziție.

Videoclipul, care a fost urmărit de peste 430.000 de persoane, a stârnit numeroase reacții, căci Linda a dezvăluit că a cheltuit un milion de dolari pe diamante, aur, ciocolată și „distracție”.

„Ei bine, Fargo mă iubește”, a scris tânăra care a dezvăluit că i-au fost transferați în cont mai bine de 1,4 milioane de dolari.

Fără să stea pe gânduri, tânăra, care este din California, Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că a cheltuit mai bine de 356.000 pe diverse cumpărături, între care două genți Chanel.

Ulterior, iubitul ei i-a oferit aproape 230.000 de dolari cash, pe care i-a folosit pentru a plăti o masă la care au încercat și cocktailuri delicioase.

Alți 200.000 de dolari i-a plătit pe diferite bijuterii din aur, iar 7.000 pe ciocolată. Tânăra a dezvăluit că miercuri a cheltuit alți 200.000 de dolari, însă nu a oferit alte detalii.

Evident, mărturisirile ei au stârnit numeroase comentarii: „Îmi doresc așa ceva, manifest asta!”, „Nu se poate, nu ai cum să plătești atâția bani pe ciocolată!”, „E pe bune?”, „Sunt atât de invidioasă!”.

Cei doi tineri s-au cunoscut atunci când Linda a început să meargă la sala în care Ricky lucra ca instructor. De atunci, au trecut aproape opt ani, iar cei doi continuă să fie extrem de fericiți.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Aceștia s-au căsătorit când Linda avea 19 ani, iar rolul ei a fost să stea acasă. Aceștia au trei locuințe, un apartament în Dubai, unul în Orange County și o casă în Las Vegas.

Anterior, Ricky a susținut că reușește să câștige mai bine de 115.000 de dolari pe lună ca investitor în imobiliare. De asemenea, acesta are bani investiți în criptomonede și depozite. SURSA: peroz.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?