A aflat de la bunică despre amantlâcul dintre soțul său și mama sa

A aflat de la bunică despre amantlâcul dintre soțul său și mama sa

Katherine, o femeie din SUA, mamă a doi copii, a povestit că soțul a înșelat-o cu mama ei, iar cea care i-a spus despre aventură a fost chiar bunica sa.

Conform The Sun , Katherine a postat mai multe filmulețe pe TikTok, în care a detaliat prin ce a trecut.

"Am înțeles că dăm de gol amantele soților noștri", a scris ea în dreptul unei poze în care apare alături de fostul partener și de cei doi copii ai lor, pentru ca următoarea imagine să arate o femeie mai în vârstă, care-i seamănă leit și care era, de fapt, mama ei.

@katenacious #stitch with @Susi @jolly_good_ginger @Britvilleta Part 1 of many lol #susi #susipesto #pesto #cheater #cheaters #affair #adultery #adulteryisabuse ♬ original sound - KATenacious

"Nimic nu e la fel de nebunesc ca momentul în care am aflat că soțul meu avea o aventură cu mama, în timp ce eu mă confruntam cu o depresie post partum severă, după ce i-am născut la doar 29 de săptămâni de sarcină pe gemenii noștri. Aventura lor a durat patru luni până când i-am prins. Când mi s-a confirmat idila, am plecat imediat cu copiii mei și în seara în care am plecat, mama mea s-a mutat în casă cu soțul meu. Au continuat să se joace de-a familia până i-am prezentat soțului meu actele de divorț, care spuneau că cer și custodia exclusivă a copiilor. În tot acest timp, soțul și mama mea se gândeau cum să se căsătorească și cum ea să devină mama vitregă a copiilor mei. Într-un final, soțul meu s-a săturat de ea, a părăsit-o și a dat-o afară din casă, iar ea s-a întors târându-se la tatăl meu, care a primit-o cu brațele deschise. Părinții mei se comportă și acum ca și cum aventura nu s-a întâmplat și spun că nu s-ar fi întâmplat dacă eu nu aș fi fost o fiică și o soție oribilă", a povestit Katherine într-unul din clipurile care s-au viralizat și au primit milioane de vizualizări.

@katenacious How I found out my husband was having an affair with my mother PART 1 #cheater #cheaters #affair #mommyissues #adultery ♬ original sound - KATenacious

"Nu voiam să cred că oamenii în care aveam cea mai mare încredere ar fi putut să mă trădeze în felul acesta"

"Cum am aflat că soțul meu mă înșela cu mama mea" - a fost o altă serie de trei clipuri, în care a explicat care au fost semnele pe care le-a observat și pe care inițial le-a ignorat.

Unul din primele lucruri care i-au atras atenția tinerei erau îmbrățișările pline de tandrețe pe care soțul și mama ei și le ofereau. El îi făcea chiar și masaj la picioare, iar de Valentine's Day, cu două zile înainte de a demasca amantlâcul, soțul a adus flori și pentru Katherine, dar și pentru mama ei.

"De mai multe ori, în prezența mai multor persoane, fostul meu soț și mama spuneau că dacă eu și tata am muri, ei ar sfârși prin a fi împreună", a mai spus femeia.

"Nu voiam să cred că se întâmplă. Nu voiam să cred că oamenii în care aveam cea mai mare încredere ar fi putut să mă trădeze în felul acesta. Am știut că nu sunt nebună atunci când bunica, mama mamei mele, a venit la mine și mi-a spus că avea impresia că ceva dubios se întâmplă. O parte din mine a fost zdrobită, iar cealaltă, validată că nu mi se părea doar mie. Nu aveam dovada și nu voiam să fac acele acuzații până când n-am avut dovezi. Bunica m-a încurajat că adevărul iese mereu la lumină. Chiar în acea noapte mi-am primit dovezile", a continuat Katherine.

@katenacious Replying to @Amelia Zeller ♬ original sound - KATenacious

Tânăra mamă de gemeni a demascat totul după ce l-a prins pe soț că i-a ascuns locul în care se afla și persoana pe care o avea în mașină cu el. După repetate apeluri telefonice, Katherine a aflat că partenerul era cu mama ei. Deși cei doi au negat aventura, a doua zi, lucrurile s-au lămurit, iar tânăra înșelată a rupt imediat legătura cu ei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?