A ajuns și ăsta conspiraționist?

A ajuns și ăsta conspiraționist?

Celebrul Costi Ioniță face o previziune apocaliptică. Artistul a stârnit un val de reacții printre fanii săi după ce și-a exprimat părerea privind utilizarea cardurilor bancare. Vedeta a precizat ce pericol pândește în următoarea perioadă, scrie click.ro .

În vârstă de 44 de ani, celebrul solist și producător a distribuit un videoclip în care avertizează ce se va întâmpla când plățile cu cardul le vor depăși pe cele cash.

Costin Ioniță crede că în acel moment bani fizici vor fi scoși treptat din circulație și va începe „jihadul”. Artistul consideră că se va ajunge astfel la „controlul perfect al populației”.

Costi Ioniță: „Fraților, plătiți cât mai mult cash, ca să rezistăm”

„În momentul în care plățile cu cardul le vor depăși pe cele cu cash, vor scoate banii din circulație și vor spune că nu mai este nevoie de banii fizici și atunci va începe „jihadul”, controlul perfect al populației și nicidecum al banilor negri, despre care spun ei, de fapt”, a povestit Costi Ioniță, într-un videoclip postat pe TikTok, notează Spynews.

În videoclipul postat pe platforma TikTok, artistul i-a încurajat pe români să plătească cash cât mai des cu putință.

„Fraților, plătiți cât mai mult cash, ca să rezistăm”, a precizat celebrul cântăreț, în postarea făcută pe platforma de socializare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 „A venit vremea ca Europa să intre în panică”

3 VIDEO Rareș Bogdan / Mi-e plin telefonul de mesaje. Mă întreabă toți ce e cu ea

4 Răsturnare de situație! Bianca Drăgușanu: „Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia”

5 „Banca ciudaților” din Parlamentul European...