A atacat Ponta! Dragnea să plece din conducerea Parlamentului, semnalul americanilor este fără echivoc!

A atacat Ponta! Dragnea să plece din conducerea Parlamentului, semnalul americanilor este fără echivoc!

A atacat Ponta! Dragnea să plece din conducerea Parlamentului, semnalul americanilor e fără echivoc! Fostul premier Victor Ponta a reacționat marți după ce Departamentul de Stat al SUA a cerut Parlamentului stoparea adoptării unor legi care duc la subminarea luptei antijustiție şi ar putea afecta independenţa sistemului judiciar.

Textul publicat de Jigodia Națională pe Facebook:

„Am spus deja un lucru simplu si rational pe care l-am invatat in acesti ani de politica la nivel inalt - cat timp Liviu Dragnea ramane presedintele Camerei Deputatilor nu se vor putea adopta morificari la legile justitiei care sa fie echilibrate , discutate, acceptate pe plan intern si international/ pur si simplu metodele de forta de la Consiliul Judetean Teleorman sunt gresite si contraproductive in Parlamentul Romaniei!

Este o opinie rece si rationala , fara legatura cu ce cred eu despre persoana Liviu Dragnea ( cel care in 2016 mintea in stilul sau deja traditional ca nu vrea sa fie sef la Camera “sa dea cu ciocanelul” :)!

Reactia Departamentului de Stat al SUA si cea anterioara a Vicepresedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans tocmai confirma ce am spus / la fel si protestele de strada ( la care reactia peremistilor care conduc acum PSD nu face decat sa toarne gaz pe foc )/ sau solidarizarea a peste 4000 de magistrati si a CSM impotriva legilor / la fel si reactia PM Tudose si a Guvernului care nu a initiat si nu sustine modificarile legislative !

Daca PSD chiar doreste sa treaca prin Parlament aceste legi trebuie sa numeasca o alta persoana la conducerea Camerei - fara probleme penale, cu credibilitate si pregatire juridica, cu acceptare internationala ( nu care plateste chelnerii sa faca poze in restaurant cu Trump), capabila de dialog si ratiune!

Daca Dragnea ramane la conducerea Parlamentului o vom tine din razboi in razboi , vom ignora problemele economice si sociale , Bugetul pe 2018, si ne ducem cu viteza si iresponsabilitate spre o Criza la fel de dureroasa ca si cea din 2010.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!