„A avut o altă criză severă”/Liderul cecen Ramzan Kadîrov ar fi în stare critică

„A avut o altă criză severă”/Liderul cecen Ramzan Kadîrov ar fi în stare critică

Andrii Iusov, reprezentantul serviciului de informații al apărării din Ucraina, afirmă că liderul cecen Ramzan Kadîrov este în stare critică.

Ramzan Kadîrov se află pe lista persoanelor căutate de Serviciul de Securitate al Ucrainei încă din luna septembrie a anului trecut, conform cotidianului ucrainean Pravda.

„Putem confirma că el [Kadîrov – n.r.] a avut o altă criză severă și este în stare critică în ultimele zile”, a declarat Andrii Iusov, reprezentantul Serviciului de informații al apărării din Ucraina.

Kadîrov este căutat în baza articolului 110.3 (invadarea integrității teritoriale și a inviolabilității Ucrainei, care a dus la moartea unor persoane sau la alte consecințe grave) și al articolului 437.2 (planificarea, pregătirea, declanșarea și desfășurarea unui război agresiv) din Codul penal al Ucrainei.

Pentru faptele comise, liderul cecen riscă 10 ani de detenție sau chiar închisoarea pe viață. Au existat mai multe supoziții în ceea ce privește sănătatea lui, circulând chiar și zvonuri că acesta ar fi pe moarte.

Supozițiile apăruseră din cauza faptului că Ramzan Kadîrov luase foarte mult în greutate, iar în clipurile în care mai apărea nu reușea să mai țină nici ochii deschiși.

Despre acesta se spunea că suferă de o problemă gravă la rinichi. De asemenea, Kadîrov și-a îngropat de viu medicul personal, conform canalului rus de Telegram „VChK-OGPU”, citat de Bild


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”