„A consumat alcool şi s-a simţit zmeu“: român recalcitrant, pus la pământ de poliţişti la coborârea dintr-un avion, pe Aeroportul Henri Coandă

„A consumat alcool şi s-a simţit zmeu“: român recalcitrant, pus la pământ de poliţişti la coborârea dintr-un avion, pe Aeroportul Henri Coandă

Pasagerul recalcitrant a adus injurii la adresa echipajului şi pasagerilor aflaţi într-o aeronavă Blue Air care efectuase zborul Lyon - Bucureşti, marţi, pe 14 iunie. Bărbatul a fost preluat de la aeronavă de către poliţia de frontieră din aeroport şi, pentru că a devenit recalcitrant, a fost imobilizat.

Deoarece acesta manifesta un comportament recalcitrant, poliţiştii de frontieră l-au imobilizat, conducându-l în spaţiul Politiei de Frontieră, pentru cercetări, unde s-a solicitat prezenţa medicului aeroportului.

„A consumat alcool şi s-a simţit un adevărat zmeu în avion. În momentul legitimării efectuate de către colegii noştri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat şi încătuşat. Ulterior acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4.000 lei pentru "săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport.

Zilnic poliţiştii de frontieră se confruntă cu situaţii similare, fiind nevoiţi să intervină pentru restabilirea ordinii şi liniştii în zona aeroportului. Îi felicităm pe colegii noştri pentru modul de intervenţie, iar celor care consumă alcool şi fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancţiunile sunt destul de mari şi riscă să piardă zborul", au precizat reprezentanţii sindicatului Europol, pe Facebook .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...