A dat norocul la gunoi. Suma fabuloasă pe care a pierdut-o o femeie: „Mi-a fost rău din cauza asta“

A dat norocul la gunoi. Suma fabuloasă pe care a pierdut-o o femeie: „Mi-a fost rău din cauza asta“

Pare incredibil, dar o femeie din New York chiar a dat norocul la guno i. Ea a aruncat din greșeală un bilet la loterie, pierzând astfel fabuloasa sumă de 12 milioane de dolari. Totul s-a întâmplat în urmă cu 30 de ani.

Janet Valenti a pierdut un câștig uriaș FOTO Facebook

În prezent, în vârstă de 77 de ani, Janet Valenti, a povestit cum în urmă cu 30 de ani a pieerdut un premiu uriaș la loterie. Pe atunci își creștea cei doi copii adolescenți, Kevin și Jennifer, după ce soțul ei, Bruno, a murit tragic în 1984. Ea a decis să cumpere un bilet la loto în valoare de un dolar pe 17 iulie 1991, în speranța că viața ei se va schimba, scrie Mirror .

În timp ce se pregătea să petreacă un weekend acasă la prietena ei, a aruncat biletul la gunoi, crezând că nu a câștigat. Nu știa că tocmai a aruncat o avere care i-ar fi putut schimbat viața. Janet și-a dat seama de ceea ce făcuse abia când o prietenă i-a spus că un bilet câștigător a fost vândut în Staten Island și a văzut apoi numerele câștigătoare.

"Nu a făcut asta niciodată în viața ei"

În speranța că va găsi biletul, Janet s-a întors acasă și a început să-l caute în pubela de gunoi, dar fără rezultat. Vecina ei tocmai îi scosese pubela în fața casei pentru a fi ridicată de cei de la salubritate.

Vecina mea de alături, care nu a făcut asta niciodată în viața ei în tot timpul cât am locuit acolo, mi-a scos gunoiul la colectare”, a spus Janet pentru Staten Island Advance.

Ea a contactat rapid angajații loteriei pentru a încerca să explice greșeala, dar i s-a spus că singura modalitate de a revendica premiul este cu un bilet de loterie fizic. De asemenea, i s-a spus că filmările de la magazinul din care a cumpărat biletul nu ar fi utile. „Mi-a fost rău multă vreme din cauza asta”, a mărturisit Janet.

A rămas cel mai mare premiu nerevendicat din istoria statului l

Conform regulilor loteriei de stat, biletul câștigător expiră la un an de la cumpărare, în acest caz pe 17 iulie 1992. Premiul de 12 milioane de dolari a fost nerevendicat și a fost în cele din urmă returnat fondului de loterie de stat. A rămas cel mai mare premiu de loterie nerevendicat din istoria statului la acea vreme.

Cu toate acestea, lui Janet nu îi pare rău și chiar crede că premiul ar fi avut un impact negativ asupra vieții ei. Femeia a spus că încă mai joacă la loterie în speranța că într-o zi ar putea câștiga din nou, dar de fiecare dată păstrează biletul.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat