„A doua soție” vâna miliardari de mică...

„A doua soție” vâna miliardari de mică...

Diana Șucu, fostă Lăscărescu, este soția omului de afaceri care este și principalul acționar de la Rapid.

În vârstă de 50 de ani, fosta prezentatoare a știrilor TVR este și mama a doi copii pe care îi are cu proprietarul Mobexpert: Dan Matei -17 ani și Andrei Cristian - 15 ani.

Înainte de a fi cu Șucu, care a divorțat de prima soție, Diana a trăit o intensă poveste de dragoste cu un alt miliardar celebru.

S-a întâmplat între 2003 și 2005, când Diana Șucu a fost iubita lui Peter Imre, cel care a cerut-o de soție pe o plajă exotică.

S-au despărțit după doi ani

diana

Actuala doamnă Șucu n-a mai ajuns la altar pentru că s-a despărțit de Imre chiar în anul în care trebuia să aibă loc nunta, 2005, iar presa vremii a relatat că de vină ar fi fost gelozia excesivă a acestuia, pe care frumoasa prezentatoare n-a mai suportat-o. „Diana e o fată minunată, cu care am trăit doi ani superbi. Vinovat de despărțire sunt doar eu. Cine va trăi cu ea va fi cel mai norocos bărbat din lume. E un miracol“, spunea Imre, în Revista Vip la puțin timp după despărțire, încercând să facă abstracție că imediat după ce relația lor s-a terminat, fosta iubită a plecat în vacanță cu actualul ei soț, Dan Șucu, alături de care a rămas până în prezent.

„4 august 2005 este ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă. Practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!', scria Diana Șucu, în anul 2021, pe Instagram.

Peter Imre, om de afaceri cu o avere uriașă, a murit în iulie 2022, la 60 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. La un an după despărțirea de Diana, el s-a însurat cu Maria Meleșcanu, fiica lui Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe în mai multe mandate.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?