A fi sau a nu fi vegetarian – argumente pro si contra

A fi sau a nu fi vegetarian – argumente pro si contra

A fi sau a nu fi vegetarian – argumente pro si contra

Cei care nu sunt vegetarieni devin vegetarieni din diferite motive. Un prim motiv ar fi convingerile etice cand vine vorba despre a manca orice fel de carne. Cei mai multi nu sunt de acord cu modul in care sunt crescute animalele si, mai apoi, ucise. De asemenea, multi vegetarieni nu sunt de acord cu mediile in care animalele sunt fortate sa traiasca, dar si cu felul in care sunt hranite, pentru a creste mai repede si a produce mai multa carne. Totusi, studii recent efectuate au scos la iveala faptul ca o dieta vegetariana sau vegana, cand este tinuta asa cum trebuie, nu este la fel de sanatoasa ca una non-vegetariana, insa este mai benefica pentru sistemul cardiovascular, continand adesea cantitati mai mari de antioxidanti. Avantajele unei diete vegetariene Exista trei avantaje nutritionale ale dietei vegetariene. Primul avantaj major consta in faptul ca iti vei imbunatati starea de sanatate a inimii. De exemplu, nucile contin acizi grasi Omega-3 si Omega-6. Acestia promoveaza sanatatea sistemului cardiovascular, reducand colesterolul „negativ“ si desfundand arterele. Pe langa nuci, vegetarienii mai consumalapte de soia, care reduce, de asemenea, colesterolul „negativ“. Citeste articol integral pe Cura de miere .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...