A fost de o frumusețe răpitoare, iar acum e de nerecunoscut. Cum arată Lara Flynn Boyle la 53 de ani FOTO

A fost de o frumusețe răpitoare, iar acum e de nerecunoscut. Cum arată Lara Flynn Boyle la 53 de ani FOTO

Actrița americană care făcea furori în serialul „Twin Peaks“, în anii ʼ90, este total schimbată și are astăzi rare apariții în public.

Lara Flynn Boyle, de nerecunoscut FOTO Profimedia

La finalul lunii martie, Lara Flynn Boyle a împlinit 53 de ani. Actrița a fost fotografiată în fața casei ei din Los Angeles, ducând gunoiul. Purta o ținută lejeră și confortabilă, pantaloni de trening, o cămașă în carouri, o haină matlasată lungă și cizme Ugg.

Însă aproape nimic nu mai amintește astăzi de actrița care o interpreta magistral pe Donna Hayword în “Twin Peaks“ . Celebritatea obținută peste noapte nu a fost ușor de gestionat pentru Lara Flynn Boyle, iar faima a dispărut la fel de repede cum a venit.

A încercat să se reinventeze, apelând la o serie de operaţii estetice,dar rezultatul nu a fost cel dorit . Pe chipul vedetei sunt vizibile operațiile estetice, iar aspectul ei fizic a fost serios afectat, buzele şi pomeţii căpătând o alură nefirească. Presa internațională a relatat și despre probleme cu alcoolul, iar actrița a fost surprinsă în mașina sa, în timp ce bea whisky direct din sticlă.

Lara Flynn Boyle a avut o relație cu actorul Jack Nicholson, din 1999 până în 2006. În 2006 s-a căsătorit cu omul de afaceri Donald Ray Thomas. Astăzi, actrița are rare apariții în public.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...