„A fost o greșeală”/„Nu am fost matură”/„Zâna” recunoaște, printre rânduri, că a cam fost „rea de muscă”

„A fost o greșeală”/„Nu am fost matură”/„Zâna” recunoaște, printre rânduri, că a cam fost „rea de muscă”

„A fost o greșeală”/„Nu am fost matură”/„Zâna” recunoaște, printre rânduri, că a cam fost „rea de muscă”.

Trei căsnicii are la activ Andreea Marin (46 de ani) și toate trei sfârșite prost! Invitată în emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, fosta Zână a „Suprizelor” a dezvăluit care au fost adevăratele motive ale destrămării celor trei mariaje pe care le-a avut. Cel mai greu i-a fost Andreei Marin să admită că a fost înșelată de Ștefan Bănică Jr. cu copia ei mai tănără, Lavinia Pârva.

Dacă în carieră a strălucit, nu același lucru se poate spune despre viața personală a Andreei Marin, care a fost una greu încercată. La nici 47 de ani, Andreea Marin a bifat trei mariaje, toate destrămate, însă nu din vina Zânei. Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a vorbit deschis despre motivele care au dus la cele trei divorțuri.

Andreea Marin: „Cu Cristian Gheorghiță nu am fost matură”

Andreea Marin s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Divorțul însă avea să vină la doar trei ani după ce aceștia și-au jurat iubire veșnică. „În prima relație nu am fost matură, ne-am căsătorit prea tineri. A existat o despărțire de un an și ceva, el a plecat la studii și noi nu am rezistat despărțirii”, a povestit Andreea Marin, la Kanal D.

A urmat apoi cel mai mediatizat mariaj al vedetei, cel cu Ștefan Bănică Jr. Andreea Marin şi Ştefan Bănică s-au îndrăgostit în 2005. S-au căsătorit în secret, un an mai târziu, în SUA, iar pe 11 ianuarie 2013 anunţau că divorţează. Au împreună o fetiță, pe Violeta, acum în vârstă de 13 ani. “Nu e greu să iubești în lumina reflectoarelor. Au fost însă dezavantaje. Când am ieșit cu Violeta din maternitate era să facem accident. Dar nu asta m-a incomodat în căsnicia mea, ci nepotrivirea. Din cea de-a doua căsnicie o am însă pe fiica mea și asta contează cel mai mult. Nu mă uit înapoi”, a mai declarat Zâna.

Andreea Marin: „Nu e comod sa te simți înșelată”

Într-un moment de sinceritare, Andreea Marin a recunoscut că a fost înșelată de Ștefan Bănică junior și că nu i-a fost deloc ușor să accepte trădarea. “Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate. Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă“, a spus Andreea Marin.

Zâna nu s-a ferit să vorbească despre actuala soție a lui Ștefan Bănică junior , cântăreața Lavinia Pârva, femeia care le-a destrămat practic mariajul și despre care s-a spus că ar fi copia mult mai tânăra a Zânei. “Există o asemănare fizică cu mine, dar nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener să semene cu fostul. Nici partenerul meu de atunci nu a semănat cu fostul”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin: “Căsătoria cu Tuncay a fost o greșeală!”

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au avut un mariaj de 2 ani şi 9 luni. Cei doi s-au căsătorit în secret pe 19 decembrie 2013, la Primăria din comuna Brăneşti (Ilfov). Despre cea de-a treia căsnicie, Zâna nu are cuvinte de laudă. „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți. A treia căsnicie a fost o greșeală, îmi pare rău că am făcut-o, au fost niște argumente de ordin sufletesc. M-am grăbit. Nu am avut puterea să spun nu unei cereri atunci”, a mai spus diva.

Andreea Marin: „Acum iubesc cu adevărat!”

De patru ani, Andreea Marin a găsit însă, din nou, dragostea în persoana fostului consul Adrian Brâncoveanu . „Nu am nici un regret, sunt fericită astăzi. Poți să întâlnești un om care un rol în viața ta pentru un anumit timp. Ne-am dori să întâlnim de prima dată persoana lângă care să închidem și ochii. Dumnezeu mi-a dat niște provocări în această viață. În viața unei femei, un divorț poate să lase amintiri care să constituie o piedică în celelalte căsnicii. Trebuie însă să învățăm ce am greșit, unde nu am ales bine. Nu te-ai potrivit cu un om, încearcă să salvezi relația. Nu am ieșit din nicio relație superficial.

Sunt fericită de patru ani de zile. Acum iubesc cu adevărat! E o relație de maturitate. Îți dai seama că ai de învățat ca să poți iubi frumos! Încă mai cred în căsătorie, asta nu înseamnă că alerg după căsătorie. Trăim într-un secol în care oamenii nu mai prețuiesc căsătoria. Eu am prețuit-o, dar trebuie să ai și un partener care s-o prețuiască. Chiar dacă eu am avut niște nepotriviri, asta nu înseamnă că trebuie să stau să plâng. M-aș căsători și a patra oară”, a adăugat aceasta, conform Click .



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”