A fost reținut bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui Adrian Kreiner. Care a fost rolul acestuia

A fost reținut bărbatul care i-a ajutat pe ucigașii lui Adrian Kreiner. Care a fost rolul acestuia

Un individ din Timiș, suspectat că i-ar fi ajutat pe cei trei bărbați suspectați de asasinarea omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu, a fost reținut de poliție pentru 24 de ore, conform surselor G4Media.ro .

Individul care i-a ajutat pe ucigași vrea o sentință mai blândă foto captură video

Mihaela Ruginosu, procuror adjunct principal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, a confirmat miercuri că s-a efectuat o percheziție la locuința unui bărbat din Dumbrăvița , județul Timiș, suspectat că i-ar fi găzduit și transportat pe autorii crimei.

Surse apropiate investigației susțin că bărbatul, acum în arest, este cel care i-a transportat la Sibiu pe cei trei indivizi acuzați că l-au ucis pe Adrian Kreiner, săptămâna trecută.

Se pare că acesta a furnizat informații care au ajutat procurorii în identificarea criminalilor, în speranța unei sentințe mai ușoare.

Procuratura sibiană a confirmat oficial identificarea celor trei bărbați presupuși a fi autorii asasinării omului de afaceri Adrian Kreiner. Cei trei provin din județul Dolj și ar putea să fi părăsit țara.

Anchetatorii au percheziţionat fiecare colţ al locuinţei în care bărbatul de 37 de ani i-ar fi cazat, potrivit surselor Observator , pe doi dintre ucigaşii omului de afaceri din Sibiu.

Apartamentul în care locuia bărbatul bănuit că i-ar fi găzduit pe ucigaşi a fost atent percheziţionat de către poliţişti. Locuința este situată în Dumbrăviţa, o localitate de lângă Timișoara. Nici proprietarului apartamentului nu i s-a părut nimic suspect la chiriaşul său. Omul a asistat şi el întreaga seară la percheziţii.

După ore întregi în care au luat amprente din apartament şi au sigilat în saci mai multe obiecte din locuinţă, martorul-cheie al crimei din Sibiu a plecat împreună cu poliţiştii la o nouă rundă de audieri.

Individul ar fi încercat să ajute şi la vânzarea ceasurilor furate, în valoare de 200.000 de euro.

Tragedia de la Sibiu a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, într-o vilă situată pe strada Moldoveanu. Trei bărbați cu cagule au pătruns în casa omului de afaceri Adrian Kreiner pentru a fura mai multe bunuri. Proprietarul locuinței, iubita și fiica acestuia dormeau când, la un moment dat, în casă s-au auzit zgomote.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?