A FUGIT și Elena Udrea! Cică s-ar afla tot în Costa Rica! Avocații săi au depus hârtii în instanță cum că este internată la Atena!

A FUGIT și Elena Udrea! Cică s-ar afla tot în Costa Rica! Avocații săi au depus hârtii în instanță cum că este internată la Atena!

A fugit și Elena Udrea! Cică s-ar afla tot în Costa Rica! Avocații săi au depus hârtii în instanță cum că este internată la Atena! Anunțul a fost făcut de jurnalistul Sabin Orcan, la o oră după miezul nopții, pe contul său de Facebook! Joi, Elena Udrea a creat o diversiune lansând o „știre” prin care a mutat atenția de pe absența sa de la primul termen al procesului în care Elena Udrea şi Ioana Băsescu sunt acuzate de DNA de activităţi de finanţare a publicităţii electorale în alegerile prezidentiale din 2009!

În realitate, avocaţii săi au depus o adeverinţă în care arată că se află la o clinică din Atena unde urmează nişte proceduri specifice femeilor aflate în primele luni de sarcină. Apoi, după miezul nopții, Sabin Orcan a dezvăluit că ea a fugit, de fapt, în Costa Rica. Unde se află deja Alina Bica!

Vă reamintim, Elena Udrea este deja condamnată, în primă instanță, la 6 ani și jumătate de închisoare în dosarul Gala Bute!

 Leana a scris, în sfârșit, pe Facebook:

„Unii nu au avut somn si, dupa miezul noptii s-au apucat sa imprastie “pe surse” ca “Elena Udrea a parasit tara”!!!!!! 
Asa, si??? Si ce daca “am parasit tara”??? Ce va agita atat de tare de nu dormiti noaptea din cauza mea? Sau ati primit ordin pe unitate sa va ridicati din scutece si sa va lamentati pe net?
“Am parasit tara” de nu stiu cate ori pana acum si o sa o mai “parasesc” oricand e nevoie. Ca plec cu treaba sau plec in vacanta, ma priveste fix pe mine. 
La fel cum si daca as merge sa o vizitez pe Alina Bica in Costa Rica sau m-as plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastra.
Asa ca pe loc repaus pana la noile ordine!

P.S. Cine chiar ar fi vrut sa se stie unde sunt zilele acestea, putea afla usor, nu e niciun secret, ba chiar este o informatie oficiala.”

UPDATE/Elena Udrea a plecat la Atena, a declarat pentru HotNews.ro avocatul sau, Alexandru Chiciu. Udrea a lipsit ieri de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009, avocatul Chiciu spunand ca sedinta a fost amanata din cauza ca un alt inculpat nu avea aparator: "Doamna Udrea a depus la instanta inscrisuri care dovedesc ca este in imposibilitatea de a aparea in fata instantei pentru o anumita perioada de timp. Aseara mi-a confirmat ca se afla la Atena".

Elena Udrea nu se afla in acest moment sub control judiciar, iar instanta i-a permis sa calatoreasca in afara tarii.

Urmatorul termen in acest proces este 26 februarie, iar in dosarul Gala Bute are termen pe 8 martie, a mai spus avocatul Alexandru Chiciu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Informații certe

3 Zvon...

4 Zvon...

5 Așa o fi?