A intrat în casă, a văzut cum i-o călărește ăla, și el s-a dus la Poliție, să reclame!/Un botoșănean minte că i-a murit concubina după ce a fost violată de un străin

A intrat în casă, a văzut cum i-o călărește ăla, și el s-a dus la Poliție, să reclame!/Un botoșănean minte că i-a murit concubina după ce a fost violată de un străin

A intrat în casă, a văzut cum i-o călărește ăla, și el s-a dus la Poliție, să reclame!/Un botoșănean minte că i-a murit concubina după ce a fost violată de un străin.

O femeie de 44 de ani, dintr-un sat botoşănean, a murit în condiţii bizare. Concubinul acesteia mărturiseşte că şi-ar fi găsit sfârşitul după ce ar fi fost violată de un alt bărbat. Cazul ridică însă multe semne de întrebare.

Un caz bizar a avut loc în noaptea dintre duminică spre luni în satul Dracşani din judeţul Botoşani. Un localnic a reclamat la Poliţie că partenera de viață i-a murit după o partidă de sex cu un alt bărbat. Mai precis acesta mărturiseşte că femeia ar fi fost violată. Săteanul le-a spus poliţiştilor că atunci când s-a întors acasă a auzit zgomote în cameră, iar atunci când a intrat şi-a găsit concubina violată de un alt bărbat.

Fără să intervină, acesta a fugit la Poliţie. Când s-a întors acasă şi-a găsit concubina dezbrăcată şi moartă. Un echipaj de la Ambulanţă a încercat să-i acorde primul ajutor, dar fără niciun rezultat. În cele din urmă a fost declarat decesul, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz care ridică multe semne de întrebare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

2 Ce culoare trebuie să porți, în funcție de zodie, pentru a avea noroc

3 VIDEO E tare judecătoarea asta din Columbia!

4 Începe să se confirme scenariul lichidării lui Lukașenko?

5 Surpriză la descinderile SBU la o mănăstire din Cernăuți: Secretarul eparhiei făcea sex cu cântărețul corului