"A legat-o la ochi și a pus-o în genunchi". Drama prin care a trecut o fetiţă de şapte ani

"A legat-o la ochi și a pus-o în genunchi". Drama prin care a trecut o fetiţă de şapte ani

Fetiţa a afost abuzată de prietenul mamei ei. / FOTO: www.evz.ro

"A legat-o de mâini și la ochi și a pus-o în genunchi. Nu am crezut-o, nu-mi venea să cred și ăla mititelu, fratele ei, a zis că așa a făcut", a spus bunica fetei.

Seara, fetița le-a povestit totul mamei și bunicii. Aceasta din urmă a anunțat poliția. Incredibil este că mama voia să țină totul sub tăcere și încearcă să-i țină apărarea. "Nu s-a întâmplat nimic, nu a lovit-o, nu a bătut-o. De ce să nu fiu alături de el? El pentru mine a fost un om bun și pentru copiii mei în general", a declarat mama fetei.

Vecinii și-au făcut cruce când au aflat prin ce-au trecut cei doi copii. "Am rămas uimiți când am auzit așa ceva. Nu cred că este de iertat, de la un copil se învață la altceva", este de părere un vecin, scrie reporterntv.ro.

Când a înțeles că nu are scăpare și este sortit închisorii, bărbatul a încercat să-și ia viața. A înghițit un pumn de pastile cu alcool și a leșinat. Dus la spital, medicii i-au făcut spălături stomacale iar, când și-a revenit, a fost încătușat de polițiști.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru viol, de magistrații judecătoriei din Medgidia. În fața Instanței, și-a mărturisit faptele și a spus că-i pare rău. Asta nu-l va scăpa de o pedeapsă care poate ajunge la 12 ani de închisoare.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...