„A lipsit de la cursul de topografie și s-a pierdut în exerciții”

„A lipsit de la cursul de topografie și s-a pierdut în exerciții”

Soldații ucraineni l-au lichidat pe comandantul unității de elicoptere Mi-8, Iuri Belitcenko.

Ocupanții ruși au decis să-l răzbune pe comandantul ucis și au tras în civilii ucrainenii cu obuze pe care era scris numele Belitcenko, a raportat reprezentantul Statului Major ucrainean Anatoli Stefan.

"Comandantul unității de elicoptere Mi-8, maiorul Belitcenko Iuri din Korenovsk, în timp ce studia la o școală militară, a lipsit de la cursul de topografie și s-a pierdut în exerciții, dar s-a întors corect acasă ", a scris ironic ofițerul.

Pe rețelele de socializare a apărut o fotografie cu munițiile cu care rușii au tras în orașele și satele pașnice ucrainene. Pe fiecare era numele unui militar rus lichidat de apărătorii ucraineni. Printre acestea se numără și numele Belicenko.

Rusia a pierdut 22,4 mii de oameni în războiul împotriva Ucrainei, 939 de tancuri și 2342 de transportoare au fost distruse . Astfel de date au fost publicate până în dimineața zilei de 27 aprilie de Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.

Într-una dintre conversațiile interceptate, ocupantul rus menționează cifra mai mari, de 25.900 de morți.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina