A murit Cornelia Catanga. Era internată în spital, cu COVID-19

A murit Cornelia Catanga. Era internată în spital, cu COVID-19

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București, transmite Mediafax.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță.

Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga avea 63 de ani și era una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească. Ea împărțea scena de ani de zile cu soțul său, Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga s-a născut la Zeletin, Cătina, în județul Buzău, în 9 martie 1958.

Vestea tristă a fost dată de artista Mara Bănică.

“Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Banica pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale