A murit Dragoş Dumitriu, trompeta Sputnik în România

A murit Dragoş Dumitriu, trompeta Sputnik în România

Dragoş Petre Dumitriu, fost deputat, membru al grupurilor PRM şi PC în legislatura 2004-2008, a murit în urma unui infarct post-COVID. Decesul a fost anunţat de publicaţia Sputnik, acolo unde acesta lucra ca jurnalist.

Bolnav de COVID-19, Dragoş Dumitriu a stat în spital aproape o lună, potrivit Jurnalul de Argeş. . Acesta a murit în urma unui infarct post-COVID, la vârsta de 57 de ani.

De la declanşarea pandemiei, publicaţia Sputnik, cât şi jurnalistul au promovat constant protestele anti-mască, anti-restricţii şi anti-vaccinare.

Publicaţia a anunţat decesul sâmbătă seară:

„Dragoş Dumitriu a fost sufletul redacţiei Sputnik din România, articolele sale lansând adevărate dezbateri publice şi atingând temele fundamentale ale actualităţii româneşti, pe care presa mainstream le ocoleşte, de multe ori.

A avut curajul să spună lucrurilor pe nume şi atunci, sau mai ales atunci când deranja. Dar adevărul era mai important decât orice pentru Dragoş!
Fost deputat în Parlamentul României, care şi-a dedicat viaţa apărării şi promovării valorilor româneşti, Dragoş Dumitriu a transpus în paginile Sputnik ardoarea iubirii sale de ţară, dar şi supărarea faţă de cei care discreditează şi îngroapă trecutul României şi şansele ei de a fi o ţară independentă şi puternică, aşa cum şi-o dorea el.
Dumnezeu să îl odihnească!
Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi!
Redacţia Sputnik”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…