A murit jurnalistul Liviu Iancu, autorul romanului „Xanax”. Avea doar 45 de ani

A murit jurnalistul Liviu Iancu, autorul romanului „Xanax”. Avea doar 45 de ani

Liviu Iancu, jurnalist la Profit.ro și autor al romanului „Xanax”, a murit luni, scrie  paginademedia.ro . ​Liviu Iancu avea 45 de ani și lucra în presă de peste 20 de ani, de-a lungul timpului trecând prin redacții precum Mediafax, Național, Business Magazin, Capital, unde a scris pe domeniile economic și turism.
 
„Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism și autor al romanului Xanax, ne-a părăsit astăzi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experiență într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul și umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, și un prieten drag. Dumnezeu să te odihnească, Liviu!”, a anunțat  Profit.ro .
Liiu Iancu este autorul romanului „Xanax”, carte în care se regăsesc experiențele personale și profesionale. Volumul avea, în opt luni, scria profit.ro, peste 10.000 de exemplare tipărite, în mai multe tiraje.
În urmă cu câțiva ani, Liviu Iancu a fost operat la inimă. Într-un  interviu pentru Hotnews.ro , el a povestit despre această experiență.
Rep: Ai fost în pragul morții, ai trăit o experiență incredibilă. S-a schimbat ceva în modul în care percepi viața și lumea?

Liviu Iancu: Da, s-au schimbat multe. Mi-am dat seama că, pe cât posibil, vreau să fac doar ceea ce îmi place și să nu mai pierd vremea cu lucruri care mă enervează. Am refuzat un salariu triplu în altă parte doar pentru că mie îmi place Profit.ro, oamenii cu care lucrez și programul de acolo, am refuzat de multe ori să mă întâlnesc cu oameni importanți, care mă sunau din interes, doar pentru că în ziua aia aveam programată o ieșire pe câmp cu câinii, mă întâlnesc și vorbesc pe cât posibil cu oameni care îmi plac și, iată, m-am hotărât să aștern sincer experiența mea într-o carte care sper să-i ajute pe unii să treacă peste momentele grele din viața lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...