A murit sora mai mare a lui Donald Trump, fostă judecătoare federală. A spus despre el că este „crud” și „mincinos” VIDEO

A murit sora mai mare a lui Donald Trump, fostă judecătoare federală. A spus despre el că este „crud” și „mincinos” VIDEO

Maryanne Trump Barry, sora mai vârstnică a fostului preşedinte american Donald Trump şi fostă judecătoare federală, a încetat din viaţă la 86 de ani, a relatat luni cotidianul New York Times, citând două persoane informate, relatează Reuters, citată de Agerpres

Maryanne Trump Barry a murit la domiciliul său din Manhattan, fiind găsită luni dimineaţa devreme, potrivit ziarului.

Maryanne Trump Barry a fost numită în 1983 de preşedintele de atunci, Ronald Reagan, în postul de judecător la tribunalul districtual din New Jersey, iar ulterior a devenit judecător la curtea de apel, pensionându-se în 2019.

Deocamdată, nu a putut fi contactat pentru reacţii niciun purtător de cuvânt al lui Donald Trump.

Cauza morții Maryannei Trump Barry este investigată după ce a fost găsită în apartamentul ei de pe Fifth Avenue, precizează Fox News.

Maryanne Trump Barry, despre fostul președinte american: „lipsit de principii”

Amintim că Maryanne Trump Barry l-a criticat dur pe fratele ei, Donald Trump, atunci preşedinte, spunând că este „crud”, „mincinos” şi „lipsit de principii ”şi părând să confirme afirmaţia anterioară emisă de nepoata sa Mary Trump, potrivit căreia o prietenă a dat examenele pentru admiterea la facultate, în locul lui Trump.

Înregistrările făcute în secret au fost publicate în 2020 de către Washington Post, care a obţinut extrasele audio de la Mary Trump, autoarea unei cărţi bombe despre preşedinte şi una dintre cele mai înverşunate voci critici împotriva liderului de la Casa Albă.

Mary Trump, care a spus că Donald Trump nu este în stare să fie preşedinte şi şi-a exprimat sprijinul pentru rivalul său Joe Biden, a dezvăluit pentru Post că a înregistrat în secret, în 2018 şi 2019, 15 ore de conversaţii faţă în faţă cu Barry, fost judecător federal şi sora mai mare a lui Trump.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?