A murit subit după un lifting brazilian la fese, la o clinică în Turcia: „Avea doar 26 de ani, a lăsat în urmă 3 copii mici!”

A murit subit după un lifting brazilian la fese, la o clinică în Turcia: „Avea doar 26 de ani, a lăsat în urmă 3 copii mici!”

O femeie a murit după o operație de ridicare a feselor, făcută în Turcia. Medicii au considerat intervenția un succes și au externat-o, dar pacienta a ajuns la terapie intensivă după doar câteva ore.

Femeia a murit după un lifting la fese FOTO Arhivă Adevărul

Lui Demi Agoglia, în vârstă de 26 de ani, din Salford, Greater Manchester, i s-ar fi făcut rău în ciuda faptului că medicii au declarat inițial că operația de joia trecută a fost un succes.

Tânăra de 26 de ani a spus pentru prima dată că nu se simte bine cu doar câteva ore înainte de a se întoarce la Manchester, relatează Daily Mail.

Femeia a fost transportată la terapie intensivă, dar a fost declarată decedată, la scurt timp.

Se pare că femeia a zburat în Turcia după ce își făcuse deja o intervenție dentară, dar și una estetică la clinici din Turcia care nu fuseseră reușite.

Fratele ei devastat, Carl, în vârstă de 37 de ani, a declarat că familia și partenerul femeii au încercat să o convingă să nu își facă liftingul pentru că erau îngrijorați pentru siguranța ei.

Sfâșiat de durere, acesta a declarat: "Este tragic ce s-a întâmplat. Suntem pur și simplu în stare de șoc. Ea a mers la Istanbul pentru a face operația. Se dusese înainte pentru a-și face dantura. Nimeni nu a vrut ca ea să se ducă la operație. Dacă cineva se gândește să zboare în Turcia pentru o operație, aș spune să nu o facă! Nici măcar prietenul ei nu a vrut să o facă”, a spus bărbatul.

El a adăugat: "Cred că va exista un raport al medicului legist acolo. Partenerul ei are nevoie de un certificat de deces înainte de a se întoarce acasă. Avea doar 26 de ani; nu ar fi trebuit să moară. Pur și simplu nu o faceți, este un risc atât de mare. Nu ar fi trebuit să o facă niciodată. A lăsat în urmă trei copii mici'.

„Nimic nu pare real”

Sora cea mai mică a femeii, Georgina, a încărcat pe TikTok un videoclip omagial emoționant în care apare persoana iubită.

Ea a scris: "Mi-am pierdut sora ieri. Mi-e dor de tine atât de mult, Demi. Nimic nu pare real!.

O altă sursă, apropiată familiei, a declarat: "Familia și partenerul lui Demi au inima frântă. Medicii îi spuseseră că operația a fost un succes și că se recuperează pentru câteva zile, deoarece nu are voie să zboare acasă imediat'.

Acest lucru vine după ce o altă britanică a murit în urma unui „lifting brazilian de fund”în Turcia.

Melissa Kerr, în vârstă de 31 de ani, care era ”conștientă de aspectul ei”, a călătorit la un spital privat din Istanbul pentru operație, a declarat medicul legist Jacqueline Lake.

Dar aceasta a primit doar „informații limitate cu privire la riscurile și rata mortalității”asociate cu aceasta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat