A pierdut premeditat Spania cu Japonia? A eliminat Germania și a scăpat de Croația și Brazilia

A pierdut premeditat Spania cu Japonia? A eliminat Germania și a scăpat de Croația și Brazilia

Spania a cedat surprinzător în fața Japoniei, cu 2-1, și a lăsat-o acasă pe Germania, care a încheiat grupa E abia pe locul trei. Ibericii au acum un culoar mult mai favorabil în drumul spre trofeu.

Spania și-a ușurat drumul către finala CM Qatar 2022. Foto EPA EFE

Elevii lui Luis Enrique au condus la pauză, apoi au primit rapid două goluri. Prin înfrângerea de aseară, spaniolii au împușcat doi iepuri dintr-o singură lovitură: au evitat Croația în „optimi”, unde vor da piept cu Marocul. Iar apoi, în eventualitatea calificării în „sferturi”, au scăpat și de Brazilia.

Japonia a reușit să câștige cea mai grea grupă de la CM Qatar 2022, după ce a învins atât Germania , cât și Spania. Cea din urmă formație ocupat locul 2, scăpând de un traseu periculos, cu Croația în „optimi” și Brazilia în ”sferturi”. Va întâlni Maroc și, probabil, Portugalia.

Însă acest scenariu avea și doza lui de pericol. La un moment dat, când Japonia conducea Spania cu 2-1 și Costa Rica avea 2-1 cu Germania, Spania era echipa care pleca acasă! Însă nemții au revenit, au punctat de trei ori și i-au trimis pe iberici pe un culoar extrem de favorabil.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava