A rămas dator 50 de euro la o prostituată, dar PNL l-a trimis la CNA

A rămas dator 50 de euro la o prostituată, dar PNL l-a trimis la CNA

Comisiile de cultură din Parlament au validat luni, 26 aprilie, membrii propusi de Putere pentru Consiliului National al Audiovizualului (CNA).

Din partea guvernului a fost propus fostul deputat Ionel Palăr, fost presedinte al PNL Bacau, cu patru mandate de deputat la activ. La alegerile din 2020, liberalul nu a mai prins un fotoliu in Parlament.

In 2011, Palăr a intrat in atentia presei dupa ce o investigatie DIICOT a dezvaluit ca liberalul a beneficiat de serviciile sexuale ale unor prostituate din reteaua Andreei Marta.

Ba mai mult, procurorii au precizat atunci ca Palăr a ramas dator unei cliente, dupa ce a platit doar 250 de euro, in loc de 300, cat era stabilit.

Conform CV-ului sau publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, Palăr a obtinut diploma de licenta in marketing la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, iar mai apoi a facut un master in „Management si legislatie in industrie, administratie si servicii” la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iasi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria