Abuzurile dintre Johnny Depp şi Amber Heard erau ''reciproce'', potrivit terapeutei fostului cuplu

Abuzurile dintre Johnny Depp şi Amber Heard erau ''reciproce'', potrivit terapeutei fostului cuplu

În cea de-a treia zi a procesului pentru defăimare, care îi înfruntă pe actorii Johnny Depp şi Amber Heard, a fost audiată mărturia psihoterapeutei fostului cuplu, Laurel Anderson, care a declarat că în timpul relaţiei lor "abuzul a fost reciproc", relatează EFE.

În faţa instanţei din Fairfaix (Virginia, SUA), unde se judecă acest litigiu, a fost prezentată joi o sesiune înregistrată de terapeuta care a lucrat cu cei doi soţi în perioada 2015 şi 2016, atât în şedinţe individuale cât şi comune.



"Ambii au fost victime ale abuzului în casa lor. Cred că el şi-a menţinut controlul timp de zeci de ani până când Heard s-a dezlănţuit şi ambii s-au implicat în ceea ce eu am văzut drept un abuz reciproc", a asigurat Anderson.



Fiind întrebată dacă Depp a fost violent cu Heard, terapeuta a declarat că "da" şi că a constatat "numeroase vânătăi" pe faţa acesteia. Ulterior, Anderson a declarat că în timpul şedinţelor de terapie, actriţa a recunoscut că şi ea l-a lovit pe Depp în timpul certurilor lor.



"Dacă Depp dorea să plece pentru a reduce tensiunea, ea îl lovea pentru a-l menţine prezent, deoarece prefera o ceartă cu lovituri mai degrabă decât ca el să plece", a relatat psihoterapeuta, asigurând că Amber Heard făcea atac de panică când era abandonată.



Cei doi actori au fost prezenţi joi într-o nouă sesiune de judecată a procesului în care Depp o acuză pe fosta soţie de defăimare pentru un articol pe care aceasta l-a scris pentru ziarul The Washington Post în 2018, după divorţ, şi în care se descrie pe sine drept o persoană cu experienţă în ce priveşte abuzul domestic.



Actualul proces, care intervine după un alt proces intentat de Johnny Depp unui tabloid londonez şi pe care actorul l-a pierdut, este transmis în direct online şi va avea printre martori şi unele celebrităţi, precum James Franco sau multimilionarul Elon Musk.

Printre cei care au depus deja mărturie se numără şi Kate James, care a lucrat a asistentă personală a lui Heard şi care a descris-o pe actriţă ca pe o persoană "instabilă" şi care avea un comportament "verbal abuziv" faţă de echipa sa.



Anterior a depus mărturie un prieten al actorului, Isaac Baruch, care a asigurat că era la curent cu certurile cuplului, dar că nu îşi aminteşte să fi văzut vreo vânătaie pe chipul actriţei sau alte semne de violenţă.

Johnny Depp îi cere fostei soţii despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru daune aduse imaginii sale, în timp ce Amber Heard îi cere actorului 100 de milioane de dolari pentru aceleaşi prejudicii.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”