Accident feroviar în Olanda. Aproximativ 30 de persoane rănite după ce un tren a deraiat VIDEO

Accident feroviar în Olanda. Aproximativ 30 de persoane rănite după ce un tren a deraiat VIDEO

Circa 30 de persoane au fost rănite marți, multe dintre ele grav, după ce un tren de pasageri care transporta minimum 50 de persoane a deraiat în Olanda, după ce a lovit un utilaj de construcție situat pe calea ferată, conform serviciilor de urgență olandeze, relatează Reuters.

La fața locului, la Voorschoten, o comună aflată în apropierea orașului Haga, se aflau echipele de salvare.

Un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri a afirmat pentru radioul olandez că 19 persoane au fost transportate la spital. Alte persoane au fost tratate la fața locului, conform serviciilor de urgență.

Potrivit agenției de presă ANP , vagonul din față al trenului de noapte care se deplasa din orașul Leiden spre Haga a deraiat și a ajuns pe câmp . Cel de-al doilea vagon s-a răsturnat, iar un incendiu a cuprins vagonul din spate, însă a fost stins, a transmis agenția.

Conform primelor relatări, trenul de pasageri a intrat în coliziune cu un marfar. Purtătorul de cuvânt al Căilor Ferate Olandeze (NS), Erik Kroeze, a afirmat că un marfar a fost implicat în accidentul feroviar, însă nu a furnizat detalii.

Căile ferate olandeze au transmis printr-o postare publicată pe Twitter că circulația trenurilor dintre Leiden și unele zone din Haga a fost oprită din pricina accidentului feroviar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina