Accident groaznic de autocar aproape de Veneția, peste 20 de morți: „O scenă apocaliptică, nu există cuvinte”

Accident groaznic de autocar aproape de Veneția, peste 20 de morți: „O scenă apocaliptică, nu există cuvinte”

Cel puțin 21 de persoane, printre care și doi copii, au murit într-un accident de autocar în apropiere de Veneția, în nordul Italiei.

Accident infiorator aproape de Venetia FOTO Luigi Brugnaro via Twitter

Alte 12 persoane sunt rănite și câteva dispărute în accidentul de marți seara.

Primarul Veneției, Luigi Brugnaro, a declarat pentru ziarul La Repubblica că cel puțin 21 de persoane au murit. Oficialul a descris incidentul drept o „tragedie îngrozitoare”. „O scenă apocaliptică, nu există cuvinte”, a spus edilul.

Autocarul a căzut aproape de liniile de cale ferată după ce a ieșit de pe o pasarelă din cartierul Mestre, care este legat de Veneția printr-un pod, au informat agențiile de presă și televiziunea italiană.

Cauza accidentului era încă neclară. Potrivit Sky Italia, 18 cadavre au fost scoase până acum dintre resturi după ce autocarul a luat foc.

Prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni, a transmis condoleanțe familiilor. „Îmi exprim cele mai profunde condoleanțe, personale și ale întregului guvern, pentru gravul accident petrecut la Mestre”, a postat ea pe rețelele de socializare. „Gândurile mele sunt la victime, la familiile și prietenii acestora. Sunt în strânsă legătură cu primarul Luigi Brugnaro și cu ministrul (de interne) Matteo Piantedosi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?