Accident în Capitală: Dosar penal în cazul unui şofer băut, care a lovit opt maşini parcate

Accident în Capitală: Dosar penal în cazul unui şofer băut, care a lovit opt maşini parcate

Poliţia a întocmit un dosar penal în cazul unui şofer turc, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, care a lovit duminică dimineaţă, pe strada Doamna Ghica din Bucureşti, opt maşini parcate.

''La volanul maşinii care a produs accidentul se afla un cetăţean turc băut. Acesta se afla la volanul maşinii care mergea pe strada Doamna Ghica şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind opt maşini parcate, iar pe una a răsturnat-o pe o parte'', a declarat pentru AGERPRES comisar-şef Ovidiu Munteanu, de la Brigada Rutieră Bucureşti.

Potrivit acestuia, nu au fost înregistrate victime în acest accident.

Bărbatul a fost condus la INML, unde i-au fost recoltate probe biologice, iar în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, a precizat Ovidiu Munteanu.

Accidentul a avut loc în jurul orei 7,00, iar traficul a fost o perioadă blocat în zonă. AGERPRES/(A - autor: Mădălina Cerban, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”