Accident în China. Un camion a intrat într-un cortegiu funerar. Peste 15 morți și 20 răniți VIDEO

Accident în China. Un camion a intrat într-un cortegiu funerar. Peste 15 morți și 20 răniți VIDEO

Nouăsprezece persoane au murit și alte 20 au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, duminică, în provincia Jiangxi din estul Chinei, a anunțat presa de stat, relatează The Guardian .

19 persoane au murit și 20 au fost rănite. Foto Captură video Twitter

Persoanele rănite au fost transportate la spital, a relatat televiziunea de stat CCTV, citând autoritățile locale.

Accidentul a avut loc în Nanchang.

Postul de știri local Jimu a relatat că accidentul a avut loc când un camion a lovit un cortegiu funerar. Martorii susțin că oamenii mergeau pe marginea drumului și se îndreptau spre crematoriu, când au fost loviți de camion.

Majoritatea persoanelor rănite și a celor care au murit participau la funeralii.

Un localnic, pe numele său Gong, a declarat pentru presă că soția sa a fost ucisă în accident și că se aflau la înmormântare.

La aproximativ o oră după apariția știrii despre accidentul rutier, poliția rutieră din Nanchang a emis sfaturi de călătorie pentru șoferi, avertizând că se circulă în condiții de ceață.

„Vă rugăm să acordați atenție luminilor de ceață... Reduceți viteza, conduceți cu atenție, păstrați o distanță de siguranță față de mașina din față, nu schimbați benzile și nu depășiți", au transmis aceștia.

În China au loc adesea accidente rutiere grave. În luna septembrie, 27 de persoane au murit după ce un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

4 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?