Accident în Gorj în care a fost implicat un microbuz şcolar. Patru copii sunt răniţi

Accident în Gorj în care a fost implicat un microbuz şcolar. Patru copii sunt răniţi

Şase persoane, dintre care patru copii, au ajuns, duminică seara, la spital după ce un microbuz şcolar şi o maşină s-au ciocnit pe un drum din comuna gorjeană Dănciuleşti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Gorj: Patru copii au fost răniţi după ce un microbuz şcolar şi o maşină s-au ciocnit

Accidentul rutier a avut loc duminică, în jurul orei 22.00, pe raza comunei Dănciuleşti.

Un microbuz şcolar în care se aflau mai mulţi copii care au participat la un eveniment folcloric, în localitatea Bustuchin, a fost lovit de un autoturism. În urma impactului, patru eleve cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani au suferit leziuni, fiind trimise la faţa locului şi ambulanţe din judeţul vecin.

”Este vorba despre un microbuz cu copii. Am trimis şi noi, şi Doljul ambulanţe, pentru că este posibil ca numărul victimelor să fie mai mare decât cel anunţat”, a declarat pentru MEDIAFAX, Marinică Niculescu, directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj.

”Un microbuz şcolar a fost lovit de un BMW pe DC Dănciuleşti. Din primele date sunt patru copii răniţi uşor şi două victime din celălalt autoturism. Cei patru copii au participat la un moment folcloric. Sunt patru minore, două de 12 ani şi celelalte de 14 ani, de la Şcoala Generală Cornelius Radu, din Rădineşti”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Agenţii de la Rutieră efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat de producerea accidentului.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trebuie să vedeți asta / Va fi doar o chestiune de timp până când flagelul va ajunge în Europa...

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

4 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

5 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină