Accident în Ialomiţa/ Ministerul Sănătăţii: Fata de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni - în continuare în stare gravă, la ATI

Accident în Ialomiţa/ Ministerul Sănătăţii: Fata de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni - în continuare în stare gravă, la ATI

Fata de 19 ani rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, se află internată în continuare, în stare gravă, pe Secţia Anestezie - Terapie Intensivă, informează Ministerul Sănătăţii.

A patra victimă adusă sâmbătă în acelaşi spital se află în prezent în Unitatea de Primiri Urgenţe, dar este stabilă, precizează sursa citată.

Conform informării MS, pacientele în vârstă de 45 şi 30 de ani, care au fost aduse primele la Spitalul Bagdasar-Arseni se află internate în ATI, conştiente, în stare bună, dar au multiple traumatisme.

Ambele paciente internate la Spitalul Floreasca sunt pe Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă, arată MS. Una dintre ele a suferit o intervenţie chirurgicală, cealaltă nu a necesitat intervenţie.

"Starea ambelor paciente se menţine gravă, dar fără evenimente nefavorabile faţă de sâmbătă dimineaţa. Deci staţionar", arată informarea MS.

Zece persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte răniţi sunt tot angajaţi ai companiei. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina